Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Poikkeavien huumehavaintojen raportointilomake ammattilaisille

Oletko tehnyt havainnon huumausaine-erästä, joka on jollakin tavalla epätavallinen? Ovatko asiakkaasi raportoineet sinulle epätavallisesta huumausaine-erästä? Keräämme tällaisia havaintoja osana Kadulta labraan -tutkimushanketta. Tällaisia havaintoja voivat olla esimerkiksi erityisen harvinaiset aineet tai havainnot oudoista vaikutuksista.

Tässä ammattilaisena raportoitujen havaintojen lomakkeessa pyydämme myös yhteystiedot, jotta voimme tarvittaessa kysyä lisätietoja ja voidaksemme varmistua, että yhteydenotto tulee ammattilaiselta. Muille on mahdollista raportoida havainto nimettömästi ja se tapahtuu eri lomakkeella. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tietoja käytetään mm. laboratoriotuloksien pohjalta muodostettavan huumetilannekuvan täydentämiseksi. Tässä vaiheessa kyse on kokeilusta, jonka tarkoituksena on selvittää tällaisen tiedonkeruun käytettävyyttä. Tietoja käytetään myös kehittämis- ja tutkimustyöhön, jonka tavoitteena on kehittää uusia menetelmiä epätyypillisten huumausaine-erien tunnistamiseen ja niistä tiedottamiseen. Tarkempaa tietoa tietojen käytöstä ja käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteesta.

Helsingissä voi myös tuoda epäilyttävän huumejäämän laboratoriossa tutkittavaksi.

Kadulta labraan: Poikkeavien huumehavaintojen raportointilomake ammattilaisille

Raportoijan yhteystiedot

Havainnon tiedot

Onko syytä epäillä, että aine olisi jotain muuta?(Pakollinen)
Suostumus henkilötietojeni käyttöön, jos haluamme kysyä lisätietoja havainnosta(Pakollinen)