Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Laskutustiedot

Lasku tulee lähettää ensisijaisesti verkkolaskuna. Mikäli yritykselläsi ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskua sähköpostilla, paperilaskun voi lähettää skannauspalveluun. Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

Laskusta tulee ilmetä laskutettavan tiimin tai projektin nimi. Mikäli yhteystietoa ei ole, laskun maksatus viivästyy. Laskujen ajantasaisen käsittelyn takaamiseksi on maksuajan oltava vähintään 14 päivää.

1. Verkkolaskut

A-klinikkasäätiö sr, 0200924-4
Verkkolaskuosoite: 003702009244
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*

*Käytä tätä välittäjätunnusta, mikäli verkkolaskutusohjelmastasi ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

2. Laskujen vastaanotto sähköpostilla skannauspalveluun

Toivomme, että lähetät tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut tulee lähettää PDF-tiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa PDF-tiedostossa.

Osoite sähköpostilla lähetettävälle laskulle: [email protected]

  • Voit lähettää useita PDF-muotoisia laskuja yhdessä sähköpostiviestissä. Tiedostoilla tulee tällöin olla eri nimet. Jokaisen laskun tulee olla erillisenä PDF-tiedostonaan ja laskuun liittyvän liitteen tulee olla samassa PDF-tiedostossa. 
  • Tiedostojen nimissä sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Älä käytä erikoismerkkejä tiedostojen nimeämiseen.
  • Yhden sähköpostin maksimikoko on 5 Mb.
  • PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (versio 1.3 tai uudempi).
  • PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
  • Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm.

3. Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa.

A-klinikkasäätiö sr
02009244
PL 100
80020 Kollektor Scan

  • Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia. Materiaalit luetaan automaattisesti. Mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit tai pääsyliput) eivät saavuta vastaanottajaansa tätä kautta.
  • Käytäthän mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeän lopputuloksen laskun tietojen tunnistusta varten.
  • Älä käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa.