Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Lahjoita- Auta meitä auttamaan

Myös hyvä voi kasautua elämässä – sinä voit vaikuttaa!

Lahjoittamalla varoja A-klinikkasäätiön työhön autat meitä rakentamaan turvaverkkoja kaikkein haavoittuvimmassa asemassa oleville ihmisille ja tuet syrjäytymistä vastaan tekemäämme työtä. Mobile Pay numeromme on 21179, jonne voit lahjoittaa haluamasi summan.

Käytämme lahjoitusvarat

Varoilla katetaan myös säätiön omarahoitusosuuksia yleishyödyllisissä hankkeissa. Tuettavilla hankkeilla tuotamme uusia toimintamalleja päihdetyön kentälle ja uusia palveluja osallisuuden lisäämiseen, haittoja vähentävään päihdetyöhön ja läheisille.

Lahjoituksilla tuetaan myös päihdetyöhön liittyvää tutkimustoimintaa. Niiden avulla voimme jakaa tutkimustietoa päihdetyöstä päättäjille, ammattilaisille ja opiskelijoille – ja tietysti ihan kaikille.

Lahjoita työhömme

Lahjoita tilisiirrolla

Voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan säätiön tekemään auttamistyöhön tilille FI81 1745 3000 0059 69 (NDEAFIHH). Voit merkitä viestikenttään, jos haluat suunnata lahjoituksesi johonkin tiettyyn toimintaan.

Yhteystietolomake

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Palvelumme ovat kaikille avoimia ja maksuttomia

Lahjoituksellasi on merkitystä, pienelläkin. Sinä voit vaikuttaa siihen, että kaikkein heikoimmassa asemassa oleville ihmisille rakennetaan tietä parempaan arkeen askel askeleelta. Lahjoitusvaroilla autamme päihteiden ja erilaisten riippuvuuksien kanssa kamppailevia ihmisiä. Niitä käytetään myös heidän läheistensä, kuten perheiden ja lasten hyvinvoinnin vahvistamiseen. Palvelumme ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Muis­to­ke­räys

Muistokeräyksellä kunnioitat kauniilla ja vaikuttavalla tavalla läheisesi muistoa. Muistolahjoituksen voi perustaa esimerkiksi edesmenneen ystävä tai lähiomainen. Lahjoitusmahdollisuudesta voi kertoa esimerkiksi kuolinilmoituksessa ohjaamalla ihmisiä lahjoittamaan hautajaiskukkien sijaan menehtyneelle tärkeään kohteeseen.

Pyydä kohdentamaan muistolahjoitukset A-klinikkasäätiön lahjoitustilille FI81 1745 3000 0059 69 (NDEAFIHH).

Pyydä lahjoittajia, jotka lahjoittavat muistokeräykseen, merkitsemään lahjoituksensa viestikenttään edesmenneen nimi ja muistajan/muistajien nimet. Näin pystymme varmistamaan, että lahjoitus kohdentuu oikein.

Päi­vä­työ­ke­räys

Päivätyökeräys on nuorille suunnattu tapa vaikuttaa ja tukea hyväntekeväisyyskohteita. Tarjoamme mahdollisuuden kerätä varoja tuottamiimme nuorten palveluihin.

Päivätyökeräyksen kautta nuoret voivat itse vaikuttaa ja tukea verkkopalveluitamme, jotka tarjoavat esimerkiksi keskusteluapua nuorille. Nuortenlinkki ja Lasisen lapsuuden nuorille suunnatut palvelut on tarkoitettu vaikeissa elämäntilanteissa oleville nuorille. 

Lasisen lapsuuden yksilöchatissa nuori voi nimettömästi pohtia läheisen aikuisen juomiseen liittyviä kysymyksiä ja huolia luotettavan aikuisen kanssa. Nuortenlinkin ryhmächateissa voi jutella turvallisten aikuisten ja muiden nuorten kanssa eri teemoista, kuten pahan olon lieventämisestä, aikuistumisen paineista, päihteidenkäytön riskeistä ja yksinäisyydestä.

Päivätyökeräyksessä nuoret voivat itse vaikuttaa ja tukea verkkopalveluitamme, jotka tarjoavat esimerkiksi keskusteluapua nuorille.

Rahankeräyslupa

Lahjoituksina saatuja varoja käytetään A-klinikkasäätiön rahankeräysluvan mukaisesti. Poliisihallituksen 31.12.2020  myöntämä rahankeräyslupa RA/2020/1702 on voimassa 1.1.2021 alkaen koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kerron mielelläni lisää

Tarja Virolainen

viestintäjohtaja

0504435116

Sähköposti

Rahankeräyslupa (pdf)