Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Tutkimus ja kehitys

Tuotamme tutkittua tietoa, joka auttaa yksilöitä ja yhteiskuntaa ymmärtämään paremmin addiktioiden monimutkaista luonnetta, ja löytämään kestäviä ratkaisuja niiden kohtaamiseen.
Nuori nainen katsoo suoraan kameraan, addiktio

Tutkimusta kotimaassa ja kansainvälisesti

Tarjoamme monipuolista ja syvällistä tietoa addiktioista omien kokeneiden tutkijoidemme voimin sekä yhteistyössä kotimaisten ja kansainvälisten asiantuntijoiden kanssa. Tavoitteenamme on lisätä ymmärrystä addiktioista ja tukea niiden ehkäisyä ja hoitoa.

Meidän tutkimuksemme kattavat laajan kirjon addiktioihin liittyviä aiheita aina päihteistä pelaamiseen ja muihin riippuvuuksiin. Pyrimme ymmärtämään paremmin addiktioiden syitä, seurauksia ja hoitomuotoja. Yhteistyö eri tahojen kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää, sillä näin laajennamme näkökulmaa aiheeseen sekä varmistamme parhaat käytännöt ja tuoreimmat tutkimustulokset.

Blog
Ihminen halaa polviaan.
Stigman vähentäminen vaatii järjestelmällistä toimintaa eri tasoilla

Stigma vaikuttaa kielteisesti päihteitä käyttävien ihmisten elämään. Stigman vähentämisessä keskeistä on asennetyö ja rakenteelliset muutokset.

Uutiset
nestekromatografi-massaspektrometri
Katsaus Kadulta labraan -tutkimukseen kesällä 2023 tuoduista näytteistä on julkaistu

Kadulta labraan -hankkeessa keräytyistä huumejäämistä on julkaistu uusi katsaus. Huumejäämiä…

Uutiset
Tutkimus: Kuntodopingin käyttö on vangeilla yleistä

A-klinikkasäätiö oli mukana osatoteuttajana Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, Vankiterveydenhuollon yksikön ja Rikosseuraamuslaitoksen Vankien terveys ja hyvinvointi 2023 -tutkimuksessa. Kattava tutkimus sisältää monipuolisesti tietoa vankien terveydestä ja hyvinvoinnista.

Lisätietoja

Jukka Koskelo

Jukka Koskelo

Tutkimus- ja kehitysyksikön päällikkö

050 563 3863

Sähköposti