Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Jalma

Autamme maahanmuuttajataustaisia nuoria Helsingissä löytämään työkaluja elämän solmujen avaamiseen.
Mahad ja marine

Jalma-hankkeessa teemme jalkautuvaa ja etsivää työtä tavoittaaksemme maahanmuuttajataustaisia nuoria siellä, missä he ovat. Olemme ainutlaatuinen toimija Suomessa tällä saralla ja tarjoamme kohdennettua apua sitä eniten kaipaaville.

Hankkeen päätavoitteena on löytää ja kohdata Helsingissä asuvia, avun tarpeessa olevia maahanmuuttajataustaisia nuoria. Annamme heille keinoja oman elämän selkeyttämiseksi, esimerkiksi tarjoamalla keskusteluapua, ohjausta, neuvontaa ja tarvittaessa yksilöllistä tukea. Pyrimme auttamaan nuoria löytämään suunnan omalle elämälleen ja polkunsa suomalaisessa yhteiskunnassa.

Haluamme myös toimia siltana maahanmuuttajataustaisten yhteisöjen ja suomalaisen yhteiskunnan välillä. Keskitymme erityisesti lisäämään tietoisuutta ja madaltamaan kynnystä avun hakemiseen päihteiden käyttöön ja mielenterveyden ongelmiin liittyvissä haasteissa.

Tiimimme monikielisyys on suuri vahvuus, koska voimme tukea nuoria heidän omalla äidinkielellään. Me viemme tietoa ja tukea erityisesti somalin- ja arabiankielisille nuorille sekä yhteisöille.

Tiimimme

Jalma-hanketta vetää koordinaattori Mahad Sheikh Musse yhdessä työparin, suunnittelija Marine Meliksetyan kanssa. He muodostavat monikulttuurisen ja osaavan tiimin. He ovat sitoutuneita auttamaan nuoria elämän haasteiden kohtaamisessa ja löytämään omat vahvuutensa.

Lisätietoja

Mahad Sheikh Musse

koordinaattori

040 617 6740

Sähköposti

Marine Meliksetyan

suunnittelija

040 487 2219

Sähköposti