Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

22.02.2024 | Yleinen

Selvitämme järjestöjen päihdetyön osaamisen kehittämistarpeita

Järjestöissä työskentelevät kohtaavat toiminnassaan erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä, myös päihteitä käyttäviä tai riippuvuuksista haittoja kokevia. A-klinikkasäätiön järjestölähtöisen päihdetyön kehittämistoiminta kerää tietoa näistä kohtaamisen kokemuksista sekä yhteistyöstä eri päihde- ja riippuvuusalan toimijoiden kanssa.

Avaamme viime syksynäkin avoinna olleen järjestökyselyn uudelleen. Tavoitteena on saada kyselyyn vastauksia laajasti eri toimialojen järjestöistä. Vastauksia toivotaan erityisesti henkilöiltä, jotka ovat järjestön toiminnassa aktiivisesti mukana ja jotka kohtaavat järjestön kohderyhmää. Kyselyyn pääsee vastaamaan tämän lomakkeen kautta.

Kysely on auki 31.5.2024 asti. Jaathan kyselyä myös järjestösi muille työntekijöille sekä verkostoissasi muille järjestöille.

Tuloksia hyödynnetään järjestölähtöisen päihdetyön kehittämistoiminnan tekemässä kehittämistyössä. Tulosten perusteella laaditaan suunnitelma päihdetyön osaamisen ja yhteistyön vahvistamiseksi.  

Vastaamiseen menee noin 10 minuuttia aikaa. Kyselyyn vastataan nimettömänä ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Kyselyn jälkeen on mahdollista jättää yhteystiedot, mikäli haluat jatkossa tehdä yhteistyötä A-klinikkasäätiön järjestölähtöisen päihdetyön kehittämistoiminnan kanssa.

Kysely on jatkoa sote- ja sivistyspalveluiden ammattilaisille suunnatuille kyselyille, joita on toteutettu tähän mennessä kuudella hyvinvointialueella. Kyselyiden myötä on herännyt tarve selvittää myös eri toimialoilla toimivien järjestöjen päihde- ja riippuvuustyön osaamista sekä yhteistyön sujuvuutta. Lue lisää ammattilaisten kyselyiden tuloksista täältä.

Lisätietoa kyselystä

Raakel Rekola

Raakel Rekola

asiantuntija

0404840916

Sähköposti