Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Tule tekemään työtä maahanmuuttajanuorten parissa

Etsimme A-klinikkasäätiön Jalma-hankkeeseen suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Teemme Jalmassa jalkautuvaa päihdetyötä Helsingissä somalin- ja arabiankielisten nuorten keskuudessa.

Työmme ytimessä on päihteillä oirelevien nuorten tukeminen ja auttaminen ohjauksen sekä palveluiden piiriin. Tarjoamme monipuolisen palveluvalikoiman, kuten neuvontaa, keskusteluja ja yksilöllistä tukea. Työskentelemme työparina etsivän työn periaatteella yhdessä hankekoordinaattorin sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Suunnittelijana pääset jalkautumaan nuorten pariin, verkostoitumaan, pitämään koulutuksia, kehittämään hanketta eteenpäin sekä viestimään somekanavissamme.

Toivomme sinulta
  • soveltuvaa koulutusta alalle
  • somalin ja arabian kielen tuntemusta
  • kokemusta etsivästä- ja nuorisotyöstä
  • Helsingin nuorisopalveluverkoston tuntemusta

sekä ennen kaikkea positiivista ja innokasta asennetta uuden oppimiseen ja hanketyöskentelyyn. Katsomme eduksi aikaisemman hanketyökokemuksen.

Meillä A-klinikkasäätiöllä jokaista työntekijää arvostetaan omana itsenään ja sinua odottaakin hyvä työympäristö sekä reilu arvomaailma. Kattavan työterveyden ja sairausvakuutuksen lisäksi meillä on käytössä Edenredin virike-etu.

Tehtävä on vakituinen. Maksamme palkkaa 2600–2800 euroa kuukaudessa riippuen koulutuksesta ja kokemuksesta. Lähetäthän hakemuksesi ja cv:n 31.1.2024 mennessä [email protected]

Lisätietoja antaa

Annuska Dal Maso

Kohtaava työ -yksikön päällikkö

0503566207

Sähköposti