Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Tule meille uuteen hankkeeseen Naapurustotyön koordinaattoriksi

A-klinikkasäätiön työntekijät hymyilevät kameralle

Etsimme joukkoomme koordinaattoria kolmivuotiseen Naapurusto- ja sovittelutyön hankkeeseen Helsinkiin. Tavoitteena on edistää naapurustojen yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutusta, vahvistaa asukkaiden välistä yhteenkuuluvuutta ja tukea hyvinvointia. Rooli perustuu Oikeusministeriön palkitsemaan Naapurustotyön malliin.

Naapurusto- ja sovittelutyöhankkeen keskiössä on naapurustojen yhteisöllisyyden ja vuorovaikutuksen edistäminen. Työn tavoitteena on vahvistaa asukkaiden välistä yhteenkuuluvuutta ja hyvinvointia naapurustoissa, luoden samalla turvallisempia ja viihtyisämpiä asuinympäristöjä.

Työskentelet yhteistyössä stadiluotsien ja Helsingin sovittelutoiminnan kanssa. Tehtäviisi kuuluu naapurustorakenteiden selvittäminen, verkostoituminen eri sidosryhmien, kuten asukasyhdistysten ja viranomaisten, kanssa sekä alueiden alkukartoitukset ja naapurustotyön käytännön toteutus. Vastaat hankkeen suunnittelusta, kehittämisestä ja toteuttamisesta. Seuraat budjettia ja raportoit edistymisestä. Vastaat tehtävässäsi A-klinikkasäätiön Kohtaavan työn yksikön päällikölle.

Hanke keskittyy jalkauttamaan toimintaa alueille, joilla ilmenee häiriökäytöstä tai levottomuutta. Rakennat käytännössä verkostoja, järjestät säännöllisiä tapaamisia ja naapurustotapahtumia. Luot positiivisen ilmapiirin ja vahvistat turvallisuuden tunnetta. Työhön voi kuulua ongelmien ratkaisemista, konfliktien selvittämistä sekä päihdeongelmaisten ihmisten tukemista.

Odotamme sinulta
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi)
  • kokemusta verkostoyhteistyöstä
  • intoa oppia uutta
Luemme eduksi:
  • päihdealan kokemuksen
  • sovittelu- ja/tai naapurustotyön kokemuksen
  • hanketyön kokemuksen

Meillä A-klinikkasäätiöllä jokaista työntekijää arvostetaan omana itsenään ja sinua odottaakin hyvä työympäristö sekä reilu arvomaailma. Kattavan työterveyden ja sairausvakuutuksen lisäksi meillä on käytössä Edenredin lounas- ja virike-edut.

Tehtävä on kolmen vuoden määräaikaisuus. Maksamme palkkaa 2900–3100 euroa kuukaudessa riippuen koulutuksesta ja kokemuksesta. Lähetäthän hakemuksesi ja cv:n 25.1.2024 mennessä [email protected].

Lisätietoja antaa

Annuska Dal Maso

Kohtaava työ -yksikön päällikkö

0503566207

Sähköposti

Blog
Keskustelemalla syntyy tuloksia: naapurusto on meille kaikille yhteinen

Helsingin eri kaupunginosissa on järjestetty asukasiltoja asukkaiden omasta toiveesta. Illoissa…

Blog
Oikeusministeriön palkitsema Kurvi-hanke edustamaan Eurooppaan

Kurvi-hankkeen tarkoitus on kehittää päihteitä käyttävien nuorten ja naispuolisten turvallisuutta…