Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Sosiaalialan asiantuntija, tule meille rakentamaan inhimillistä yhteiskuntaa

Haemme A-klinikkasäätiön Katuklinikka-hankkeeseen Tampereelle sosiaalialan asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Katuklinikka-hankkeemme tavoitteena on huumeiden käytöstä johtuvien terveydellisten ja sosiaalisten haittojen vähentäminen sekä kohderyhmämme ihmisten ohjaaminen ja saattaminen heille kuuluvien palveluiden piiriin.

Toimimme etsivän työn ja haittoja vähentävän työn periaatteilla sekä reagoimme nopeasti kentällä ilmeneviin tarpeisiin. Työtä tehdään työparina yhdessä sairaanhoitajan kanssa. Käytännössä työ pitää sisällään mm. kaduilla ja kodeissa tehtävää asiakastyötä, kouluttamista, valtakunnallista vaikuttamistyötä sekä aktiivista verkostoitumista.

Olethan aidosti kiinnostunut kohtaavasta työstä ja huumeita käyttävien ihmisten parissa työskentelemisestä. Teemme myös tiivistä yhteistyötä Pirhan palveluiden sekä muiden Tampereen alueen toimijoiden kanssa.

Edellytämme sinulta

  • sosiaalialan soveltuvaa koulutusta
  • valmiutta haittoja vähentävän ja etsivän työn tekemiseen
  • oma-aloitteisuutta, kykyä tehdä tiivistä työparityöskentelyä sekä aktiivista verkostoyhteistyötä
  • ajokorttia

Meillä A-klinikkasäätiöllä jokaista työntekijää arvostetaan omana itsenään ja sinua odottaakin hyvä työympäristö sekä reilu arvomaailma. Kattavan työterveyden ja sairausvakuutuksen lisäksi meillä on käytössä Edenredin virike-etu.

Työ alkaa 4.3.2024 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on vakituinen. Maksamme tehtävästä palkkaa 2600–3100 €, riippuen koulutuksesta ja työkokemuksesta.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:n 31.1.2024 mennessä [email protected]. Merkitse hakemukseen selkeästi tunnus: Tampere Katuklinikka, sosiaalialan asiantuntija.

Lisätietoja antaa

Minna Ojanen

Minna Ojanen

tiimipäällikkö

0456361744

Sähköposti