Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Sairaanhoitaja, tule meille rakentamaan inhimillistä yhteiskuntaa

Haemme A-klinikkasäätiön Katuklinikka-hankkeeseen Helsinkiin sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

 

Katuklinikka-hankkeemme tavoitteena on huumeiden käytöstä johtuvien terveydellisten ja sosiaalisten haittojen vähentäminen sekä kohderyhmämme ihmisten ohjaaminen ja saattaminen heille kuuluvien palveluiden piiriin.

Toimimme etsivän työn ja haittoja vähentävän työn periaatteilla sekä reagoimme nopeasti kentällä ilmeneviin tarpeisiin. Työtä tehdään työparina yhdessä sosiaaliohjaajan kanssa. Käytännössä työ pitää sisällään mm. kaduilla ja kodeissa tehtävää asiakastyötä, kouluttamista, valtakunnallista vaikuttamistyötä sekä aktiivista verkostoitumista.

Olethan aidosti kiinnostunut kohtaavasta työstä ja huumeita käyttävien ihmisten parissa työskentelemisestä. Teemme myös tiivistä yhteistyötä Helsingin kaupungin palveluiden sekä muiden Helsingin alueen toimijoiden kanssa.

Edellytämme sinulta:

  • sairaanhoitajan koulutusta
  • valmiutta haittoja vähentävän ja etsivän työn tekemiseen –
  • asiantuntemusta palvelujärjestelmästä ja terveysneuvonnasta –
  • oma-aloitteisuutta, kykyä tehdä tiivistä työparityöskentelyä sekä aktiivista verkostoyhteistyötä

Meillä A-klinikkasäätiöllä jokaista työntekijää arvostetaan omana itsenään ja sinua odottaakin hyvä työympäristö sekä reilu arvomaailma. Kattavan työterveyden ja sairausvakuutuksen lisäksi meillä on käytössä Edenredin virike-etu.

Työ alkaa 12.8.2024 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on vakituinen. Maksamme tehtävästä palkkaa 2900–3170 €, riippuen koulutuksesta ja työkokemuksesta.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:n 16.6.2024 mennessä [email protected] Merkitse hakemukseen selkeästi tunnus: Helsinki Katuklinikka, sairaanhoitaja

Aloitamme haastattelut tarvittaessa jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katuklinikan tiimipäällikkö

Minna Ojanen

Minna Ojanen

tiimipäällikkö

0456361744

Sähköposti