Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Haussa korkeakouluharjoittelija Addiktiot ja työelämä -yksikköömme

Kaksi A-klinikkasäätiön työntekijää

Haemme korkeakouluharjoittelijaa Digitaaliset sisällöt työ- ja toimintakyvyn edistäjänä kuntouttavassa työtoiminnassa -hankkeeseen (DITTE). Tavoitteemme on auttaa yhteiskunnan heikommassa asemassa olevien digitaitojen kohentamisessa sekä työ- ja toimintakyvyn edistämisessä.

Teemme DITTE-hankkeessa yhteistyötä Turussa ja Salossa toimivien kuntouttavan työtoiminnan yksiköiden kanssa. Testaamme ja kehitämme A-klinikkasäätiön tuottamaa sosiaalisen työllistämisen sähköistä tukipakettia, joka sisältää asiakkaille suunnatun verkkosivuston ja ohjaajille suunnatun verkkokurssin.

Korkeakouluharjoittelijan tehtävänä on koota ja viimeistellä Moodle-oppimisympäristöä sekä lisätä toiminnallisia oppimismenetelmiä osaksi kurssialustaa. Korkeakouluharjoittelija osallistuu loppuraportin kokoamiseen sekä syksyn tilaisuuksien suunnitteluun.

Tehtävänkuvaan sisältyy avustavia tehtäviä, kuten:

  • Kyselyaineistojen käsittely
  • Videoiden tekstitystä
  • Esitysmateriaalien päivitystä
  • WordPress-sivun sisällön syöttämisessä ja muokkaamisessa.

Työvälineet tarjoaa A-klinikkasäätiö (oma nettiyhteys tarvitaan). Työpiste sijoittuu A-klinikkasäätiön toimitiloihin Helsingin Pasilaan. Harjoittelun voi suorittaa myös valtaosin etänä.

Haemme korkeakouluharjoittelijaa ensisijaisesti sosiaali- ja terveysalalta tai yhteiskunnalliselta alalta (ammattikorkeakoulu/yliopisto). Toivomme kokemusta digipalvelujen käytöstä. Arvostamme osaamista riippuvuustematiikasta.

Palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Korkeakouluaharjoittelijan palkka (G16B, 90 %) on harjoitteluajalta 1700 eur/kk. Työaika on 37 h 30 min/vko.

Harjoittelu alkaa 1.5.2023 (tai sopimuksen mukaan) ja on kestoltaan 3 kk.

Hakemukset tehtävään pyydämme jättämään 20.4.2023 mennessä sähköpostitse: [email protected].

Haastatteluja teemme jo hakuaikana.

Lisätietoja

Camilla Metsäranta

Addiktiot ja työelämä -yksikön päällikkö

0504498161

Sähköposti

A-klinikkasäätiö on vuonna 1955 perustettu voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen päihdealan järjestö. Ehkäisemme ja vähennämme päihde- ja riippuvuushaittoja tuottamalla tietoa ja tarpeenmukaisia palveluja. Arvomme ovat ihmisarvon kunnioittaminen, luottamuksellisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus. A-klinikkakonserniin kuuluu säätiön omistama A-klinikka Oy, joka tuottaa päihde- ja mielenterveyspalveluja.