Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

23.10.2023 | Yleinen

Tuore kysely kartoittaa järjestöjen päihde- ja riippuvuustyön osaamista

Järjestöissä työskentelevät kohtaavat toiminnassaan paljon erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä, myös päihteitä käyttäviä tai riippuvuuksista haittoja kokevia. A-klinikkasäätiön järjestölähtöisen päihdetyön kehittämistoiminta kerää nyt tietoa näistä kohtaamisen kokemuksista sekä yhteistyöstä eri päihde- ja riippuvuusalan toimijoiden kanssa.

Kysely on jatkoa sote- ja sivistyspalveluiden ammattilaisille suunnatuille kyselyille, joita on toteutettu tähän mennessä kuudella hyvinvointialueella. Kyselyiden myötä on herännyt tarve selvittää myös eri toimialoilla toimivien järjestöjen päihde- ja riippuvuustyön osaamista sekä yhteistyön sujuvuutta.

Tietoa kerätään laajasti eri toimialoilta: aina eläkeläisjärjestöistä pelastusalan järjestöihin asti. Vastauksia toivotaan erityisesti henkilöiltä, jotka ovat järjestön toiminnassa aktiivisesti mukana ja jotka kohtaavat järjestön kohderyhmää. Tulosten perusteella laaditaan suunnitelma osaamisen ja yhteistyön vahvistamiseksi. Kyselyyn pääsee vastaamaan tämän lomakkeen kautta.

Vastauksia kerätään aina 20.11.2023 asti.

Kyselyyn vastaamiseen menee noin 10 minuuttia aikaa. Kyselyyn vastataan nimettömänä ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Kyselyn jälkeen on mahdollista jättää yhteystiedot, mikäli vastaaja haluaa jatkossa tehdä yhteistyötä A-klinikkasäätiön järjestölähtöisen päihdetyön kehittämistoiminnan kanssa.

Lisätietoa kyselystä

Senja Peltola

asiantuntija

0504086092

Sähköposti