Tarjoamme koronaepidemian keskellä paljon apua, tukea ja tietoa

Tietoa, apua ja tukea. Kaikkea sitä on saatavilla meidän palveluissamme myös koronavirusepidemian keskellä. Päivitämme jatkuvasti tietoa palveluistamme. 

Image
Korona-virustiedote

Matalan kynnyksen asiakastyössämme puretaan rajoituksia

Matalan kynnyksen asiakastyössämme Katuklinikalla, Völjyssä ja Osiksessa puretaan hallitusti ja turvallisesti rajoituksia, joilla on suitsittu koronaviruksen leviämistä. Rajoitusten purkaminen noudattelee muiden toimijoiden linjauksia.

Esimerkiksi kotikäynnit ja asiakkaiden saattamiset autolla otetaan käyttöön. Asiakkailta kysytään aina terveydentilasta. Asiakastyön rajoitusten turvallisesta purkamisesta kerromme täällä.

Verkossa tarjolla paljon apua ja tukea  

Koronavirusepidemialta suojautuminen vaikuttaa myös meidän toimintaamme, mutta meillä on tarjolla paljon apua ja tukea, esimerkiksi chatteja, vertaistukifoorumeita, nettineuvontaa ja verkkokursseja. Täältä löydät kaikki palvelumme. Päivitämme jatkuvasti tietoa palveluistamme. 

Kattava tietopaketti päihteitä käyttäville

Täältä löydät myös kattavan tietopaketin päihteitä käyttäville ja heitä hoitaville, sillä päihteitä käyttävät ihmiset ovat epidemian keskellä erityisessä riskissä.

Muokattu viimeksi 29.06.2020.

Tiimi-lehti

Tilaa Tiimi-lehti kotiin tai työpaikalle!

Auta meitä saamaan päihdetyölle mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Tilausmaksu on vain 25 euroa vuodessa, ja sillä saat painetun lehden suoraan kotiisi tai työpaikallesi viisi kertaa vuodessa.

Ovatko osoite- tai laskutustietosi muuttuneet? Päivitä tietosi tästä

Tilaa Tiimi-lehti