Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

29.04.2022 | Yleinen

Tarja Virolainen

Rekry: sosiaalialan työntekijä Oulun Katuklinikalle

Haemme Katuklinikalle Ouluun sosiaalialan työntekijää sairaanhoitajan työpariksi. Etsimme työntekijää, joka on aidosti kiinnostunut kohtaavasta työstä ja työskentelystä huumeita käyttävien ihmisten parissa.

Haemme Oulun katuklinikalle

Sosiaalialan työntekijää

sairaanhoitajan työpariksi. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Työ sisältää kaduilla ja kodeissa tehtävää asiakastyötä, kouluttamista, valtakunnallista vaikuttamistyötä sekä vahvaa verkostoitumista. 

Haemme työntekijää, joka on aidosti kiinnostunut kohtaavasta työstä ja työskentelystä huumeita käyttävien ihmisten parissa. Hakijalta edellytetään haittojen vähentämisen, terveysneuvontatyön ja etsivän työotteen asiantuntemusta sekä paikallisasiantuntemusta huumekentästä ja palvelujärjestelmästä.  Lisäksi työntekijän tulee kyetä parityöskentelyyn, vuorovaikutukseen yhteistyötahojen ja palvelujärjestelmän työntekijöiden kanssa.

A-klinikkasäätiön Katuklinikka-hankkeen tavoitteena on huumeiden käytöstä johtuvien terveydellisten ja sosiaalisten haittojen ehkäisy ja vähentäminen. Jatkohanke toteutetaan hyödyntäen STEA:n rahoittaman Katuklinikka-kehittämishankkeen aikana syntyneitä käytänteitä ja kokemuksia (Katuklinikka – terveys- ja sosiaalineuvontaa kaduilla ja kodeissa 2019–2021). Katuklinikan toiminta-alueina ovat Helsinki, Tampere ja Oulu. Jokaisessa kaupungissa toimii yksi työpari. Hankkeessa toimitaan etsivän työn ja haittoja vähentävän työn periaatteilla reagoiden nopeasti kentällä ilmenneisiin tarpeisiin. 

Vertaiset toimivat työntekijöiden rinnalla jokaisessa kaupungissa. Katuklinikka tekee myös tiivistä yhteistyötä Helsingin, Tampereen ja Oulun kaupunkien palveluiden ja muiden toimijoiden kanssa.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen 13.5.2022 klo 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi(at)a-klinikka.fi. Kirjoita otsikkokenttään Oulu, Sosiaalialan työntekijä.

Lisätietoja: projektikoordinaattori Minna Saari, ma-pe klo 8-16, 045 6361 744, minna.saari(at)a-klinikka.fi

A-klinikkasäätiö on vuonna 1955 perustettu voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen päihdealan järjestö, jonka arvot ovat ihmisarvon kunnioittaminen, luottamuksellisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus. A-klinikkakonserniin kuuluu säätiön omistama A-klinikka Oy, joka tuottaa päihde- ja mielenterveyspalveluja.