Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

24.05.2021 | Yleinen

Tarja Virolainen

Lahjoita kadulla jaettaviin hätäapupakkauksiin

Keräämme lahjoitusvaroja kaduilla jaettaviin hätäapupakkauksiin, jotka sisältävät ruokaa ja hygieniatarvikkeita. Sinä voit auttaa meitä auttamaan.

Joulukuussa 2020 A-klinikkasäätiö järjesti Tee tuplasti hyvää -varainkeruukampanjan. Keräsimme varoja haittoja vähentävään päihdetyöhön, johon saimme lahjoituksia 5 000 euroa. Lahjoituksilla olemme hankkineet ruokaa ja hygieniatarvikkeita. Tammikuussa aloittaneet vapaaehtoisemme ovat jalkautuneet viikoittain Helsingin kadulle jakamaan niitä.

Ruoka ja hygieniatarvikkeet ovat lähes poikkeuksetta loppuneet kesken joka kerralla. Kaduilla on siis nytkin kova hätä. ”Meillä on usein monta repullista ja kestokassillista tavaraa, kun lähdemme kierrokselle Pasilasta. Usein pääsemme vain Sörnäisiin Vaasanaukiolle saakka, kun reppujen ja kassien pohjat jo paistavat. Ihmisillä on kova nälkä ja hygieniatuotteistakin on selvästi huutava pula”, toteaa vapaaehtoistyötä koordinoiva A-klinikkasäätiön viestintäsuunnittelija Annuska Dal Maso.

Usein pääsemme vain Sörnäisiin Vaasanaukiolle saakka, kun reppujen ja kassien pohjat jo paistavat.

Myös Oulussa, Tampereella ja Helsingissä toimiva A-klinikkasäätiön Katuklinikka on hankkinut varoilla ruokatarpeita ja hygieniatuotteita omille asiakkailleen. Nyt kerätyt varat ovat kuitenkin hupenemassa. Jotta voisimme jatkaa avun viemistä kaduille, tarvitsemme lahjoituksianne. Jo pieni summa auttaa meitä suuresti.

”Viidellä eurolla ostamme esimerkiksi kolmioleivän ja juoman tai proteiinipatukan ja mehukeiton. Kymmenellä eurolla saa intiimituotteita, deodoranttia ja shampoota, 15 eurolla hankimme jo sekä ruokaa että hygieniatuotteita asiakkaalle”, kertoo Dal Maso.

Voit tukea toimintaa lahjoittamalla Mobile Payn kautta tai tilisiirrolla. Mobile Pay -tunnuksemme on 21179. Voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan tilille FI81 1745 3000 0059 69 (NDEAFIHH). Merkitse tilisiirron viestikenttään tieto: osallisuus. Huom! Ilman tätä tietoa emme pysty vastaanottamaan lahjoitusta.

A-klinikkasäätiön poliisihallituksen 31.12.2020 myöntämä rahankeräyslupa RA/2020/1702 on voimassa 1.1.2021 alkaen koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Lue lisää