Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Haemme A-klinikkasäätiölle tutkijaa

kauluspaitaan pukeutunut mies kirjoittaa paperille

Haemme tutkijaa A-klinikkasäätiön koordinoimaan Päihde- ja mielenterveysjärjestöjen tutkimusohjelmaan (MIPA 2.0). Työsuhde on vakituinen.

MIPA 2.0 on yhdentoista järjestön, Diakonia-ammattikorkeakoulun ja Tampereen yliopiston sosiaalityön tutkinto-ohjelman yhteinen hanke, jossa toteutetaan yhteisiä tutkimuksia ja tuetaan tutkimustiedon hyödyntämistä järjestöjen toiminnan kehittämisessä.

Tutkimusohjelma tuottaa uutta tutkimustietoa järjestöjen toiminnasta sekä toimintaan osallistuvien elämäntilanteista ja tuen tarpeista sekä järjestää järjestöjen yhteisiä työpajoja, seminaareja ja muita tapahtumia. Meneillään olevat tutkimushankkeet kohdistuvat riippuvuusilmiöihin, nuorten tuen tarpeisiin ja palkkatuettuun työhön.

Haemme tutkijaa erityisesti hankkeeseen, jossa tutkitaan, miten järjestöt tavoittavat nuoria tarjoamiensa  palveluiden avun ja tuen piiriin. Hanke sisältää mm. järjestöjen työntekijöiden haastatteluja sekä nuorten kohtaamisia ja kuulemisia erilaisissa tilanteissa.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta päihde-, riippuvuus-, mielenterveys- tai nuorisotutkimuksesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja erilaisissa verkostoissa, itsenäistä tutkimuksellista otetta sekä kykyä työskennellä tehokkaasti yksikön muiden asiantuntijoiden kanssa sovituissa aikatauluissa.

Tarjoamme työterveyshuollon, lounas- ja virike-edun sekä viihtyisät työtilat Helsingin Vallilassa.

Työ alkaa 1.5.2024 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus (G28F) ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään osoittamaan 12.4.2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Merkitse hakemukseen selkeästi tunnus: Tutkija MIPA 2.0. Aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä

Jouni Tourunen

tiimipäällikkö

0401368058

Sähköposti

Soittoajat: to 28.3. klo 12.30–14 ja ke 3.4. klo 12–14

A-klinikkasäätiö on voittoa tavoittelematon asiantuntijaorganisaatio, jonka päämääränä on rakentaa inhimillistä yhteiskuntaa ja vähentää päihde- ja riippuvuushaittoja. Toimintamme keskittyy haittoja vähentävään ja ennaltaehkäisevään työhön, addiktiotutkimukseen sekä työelämän addiktioihin. A-klinikkasäätiöllä työskentelee noin 70 henkilöä eri hankkeiden kautta sekä hallinnossa, ja toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Salossa ja Kotkassa.