Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

16.08.2022 | Yleinen

Tarja Virolainen

Sairaanhoitaja haussa Helsingin Katuklinikalle

Oletko aidosti kiinnostunut kohtaavasta työstä ja työskentelemisestä huumeita käyttävien ihmisten parissa? Helsingin Katuklinikalle haetaan vakinaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa.

A-klinikkasäätiön Katuklinikka-hankkeessa ehkäistään ja vähennetään huumeiden käytöstä johtuvia terveydellisiä ja sosiaalisia haittoja. Haemme

Sairaanhoitajaa Helsingin Katuklinikalle vakituiseen työsuhteeseen

Katuklinikka-hankkeessa toimitaan etsivän työn ja haittoja vähentävän työn periaatteilla reagoiden nopeasti kentällä ilmenneisiin tarpeisiin. Toiminta-alueina ovat Helsinki, Tampere ja Oulu. Jokaisessa kaupungissa toimii yksi työpari.

Työ sisältää kaduilla ja kodeissa tehtävää asiakastyötä, kouluttamista, valtakunnallista vaikuttamistyötä ja vahvaa verkostoitumista. Vertaiset toimivat työntekijöiden rinnalla jokaisessa kaupungissa. Katuklinikka tekee myös tiivistä yhteistyötä Helsingin kaupungin palveluiden ja muiden toimijoiden kanssa. 

Katuklinikan jatkohanke toteutetaan hyödyntäen STEA:n rahoittaman Katuklinikka-kehittämishankkeen aikana syntyneitä käytänteitä ja kokemuksia (Katuklinikka – terveys- ja sosiaalineuvontaa kaduilla ja kodeissa 2019–2021).

Haemme työntekijää, joka on aidosti kiinnostunut kohtaavasta työstä ja huumeita käyttävien ihmisten parissa työskentelemisestä. 

Hakijalta edellytetään haittojen vähentämisen, terveysneuvontatyön ja etsivän työotteen asiantuntemusta sekä paikallisasiantuntemusta huumekentästä ja palvelujärjestelmästä. Lisäksi työntekijän tulee kyetä parityöskentelyyn, vuorovaikutukseen yhteistyötahojen ja palvelujärjestelmän työntekijöiden kanssa. 

Työ alkaa 3.10.2022 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan. 

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja tiedustelut 31.8.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi(at)a-klinikka.fi. Merkitse hakemukseen selkeästi tunnus: Helsinki Katuklinikka, sairaanhoitaja. Haastattelut aloitetaan mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa koordinaattori Minna Saari, 045 636 1744, minna.saari(at)a-klinikka.fi

A-klinikkasäätiö on vuonna 1955 perustettu voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen päihdealan järjestö, jonka arvot ovat ihmisarvon kunnioittaminen, luottamuksellisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus. 
A-klinikkakonserniin kuuluu säätiön omistama A-klinikka Oy, joka tuottaa päihde- ja mielenterveyspalveluja.