Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

03.01.2022 | Yleinen

Tarja Virolainen

Oletko sinä seuraava säätiöläinen? Meillä on töitä tarjolla

Tule meille töihin! Haemme säätiöläisten joukkueeseen osaajia vapaaehtoistoimintaan ja kohtaavaan työhön kadulle.

Meillä A-klinikkasäätiöllä on nippu kiinnostavia työpaikkoja tarjolla: etsimme ammattilaisia niin kohtaavaan työhön kadulle, vapaaehtoistoimintaan kuin verkkopalveluiden suunnitteluun. Hakuja aukeaa lähipäivinä lisää ja päivitämme tätä uutista sitä mukaa. Seuraa myös somekanaviamme!

Koordinaattori vapaaehtoistoimintaan

Haemme vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria kolmen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Vapariväylä-hankkeeseen. Vuosi sitten aloitettu A-klinikkasäätiön vapaaehtoistoiminta on kasvanut merkittäväksi osaksi organisaatiomme kohtaavaa työtä. Nyt etsimme tälle tärkeälle toiminnalle osaavaa ja innostunutta vetäjää.

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina työskentelet A-klinikkasäätiön kohtaavan työn yksikössä. Työssäsi osallistut vapaaehtoisten rekrytointiin ja kouluttamiseen sekä vapaaehtoistyön organisointiin. Työ sisältää koulutuskokonaisuuksien suunnittelua ja toteuttamista yhteistyökumppanimme kanssa. Kontaktoit aktiivisesti tavara- ja ruokalahjoittajia ja teet tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.

Työtä tehdään Helsingistä käsin, mutta toimintaa organisoidaan myös Hämeenlinnassa ja Tampereella. Siksi se sisältää jonkin verran matkustamista. Sinun täytyy olla varautunut siirtymään ketterästi kaupunkien välillä ja osallistumaan työn koordinointiin kaikissa kaupungeissa. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko).

Odotamme sinulta erinomaisia sosiaalisia taitoja ja kykyä tulla toimeen eri-ikäisten ihmisten kanssa. Sinulla on kokemusta kohtaavasta, haittoja vähentävästä työotteesta ja päihdekentästä. Työssäsi tarvitset vahvaa kokemusta ja ymmärrystä vapaaehtoistoiminnasta sekä sosiaalialan kentän ja julkisten palveluiden tuntemusta.

Kokemus ryhmätoimintojen koordinoinnista ja kehittämisestä katsotaan eduksi. Pidät vapaaehtoisten kanssa toimimisesta ja innostut uuden kehittämisestä. Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt organisoimaan joustavasti työtäsi. Tukenasi toimii kohtaavan työn yksikön tiimi, jonka jäsenenä toimit mutkattomasti.

Työyhteisössämme työskentelet joustavasti organisaatiomme kaikkien asiantuntijoiden kanssa. Tuot oman näkemyksesi esiin ja otat vastaan palautetta ja olet valmis kehittämään vapaaehtoistoimintaa. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen toimija työyhteisössämme. Pidät kiinni aikatauluista, mutta tarvittaessa joustat niissä.

Tarjoamme kattavan työterveyshuollon, lounas- ja virike-edun sekä viihtyisät työtilat, jotka sijaitsevat Helsingin Itä-Pasilassa rautatieaseman lähettyvillä Ratamestarinkadulla.

Toivomme sinulta sosionomin tai yhteisöpedagogin tutkintoa tai soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai työkokemusta. Tehtävässä käytetään pääosin suomen kieltä. Muu kielitaito on plussaa.
Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään toimittamaan 20.1.2022 mennessä osoitteeseen: [email protected]. Haastattelut järjestetään 26.1.2022 Helsingissä. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa kohtaavan työn päällikkö Annuska Dal Maso, 050 356 6207, [email protected].

Työntekijöitä Katuklinikalle Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun

Katuklinikka-hankkeen tavoitteena on huumeiden käytöstä johtuvien terveydellisten ja sosiaalisten haittojen ehkäisy ja vähentäminen. Jatkohanke toteutetaan hyödyntäen STEA:n rahoittaman Katuklinikka-kehittämishankkeen aikana syntyneitä käytänteitä ja kokemuksia (Katuklinikka – terveys- ja sosiaalineuvontaa kaduilla ja kodeissa 2019-2021).

Toiminta-alueina ovat Helsinki, Tampere ja Oulu. Hankkeessa toimitaan etsivän työn ja haittoja vähentävän työn periaatteilla reagoiden nopeasti kentällä ilmenneisiin tarpeisiin. Jokaisessa kaupungissa toimii yksi työpari. Työ sisältää kaduilla ja kodeissa tehtävää asiakastyötä, kouluttamista, valtakunnallista vaikuttamistyötä sekä vahvaa verkostoitumista. Haemme työntekijöitä, jotka ovat aidosti kiinnostuneita kohtaavasta työstä ja huumeita käyttävien ihmisten parissa työskentelemisestä.

Vertaiset toimivat työntekijöiden rinnalla jokaisessa kaupungissa. Katuklinikka tekee myös tiivistä yhteistyötä Helsingin, Tampereen ja Oulun kaupunkien palveluiden ja muiden toimijoiden kanssa.

Haemme kokoaikaisia työntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin. Hakua Helsingin ja Tampereen Katuklinikan tehtäviin on jatkettu 21.1.2022 saakka.

Sairaanhoitaja Tampereen Katuklinikalle 

Haemme lähihoitajan työpariksi sairaanhoitajaa Tampereelle. Hakijalta edellytetään haittojen vähentämisen, terveysneuvontatyön ja etsivän työotteen asiantuntemusta sekä paikallisasiantuntemusta huumekentästä ja palvelujärjestelmästä. Lisäksi työntekijän tulee kyetä parityöskentelyyn, vuorovaikutukseen yhteistyötahojen ja palvelujärjestelmän työntekijöiden kanssa. Edellytämme myös LOP-koulutusta.

Sairaanhoitajalla tulee olla kokemusta ja kykyä arvioida huumeita käyttävien ihmisten somaattista ja psyykkistä terveydentilaa sekä osaamista tartuntatauteihin liittyvässä ohjauksessa ja neuvonnassa.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja tiedustelut pyydetään osoittamaan 21.1.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Merkitse hakemukseen  tunnus: Tampere, Sairaanhoitaja. 

Sairaanhoitaja ja sosiaalialan työntekijä Helsingin Katuklinikalle

Haemme sairaanhoitajaa Helsinkiin. Sairaanhoitajalta edellytetään haittojen vähentämisen, terveysneuvontatyön ja etsivän työotteen asiantuntemusta sekä paikallisasiantuntemusta huumekentästä ja palvelujärjestelmästä. Lisäksi työntekijän tulee kyetä parityöskentelyyn, vuorovaikutukseen yhteistyötahojen ja palvelujärjestelmän työntekijöiden kanssa. Edellytämme myös LOP-koulutusta.

Sairaanhoitajalla tulee olla kokemusta ja kykyä arvioida huumeidenkäyttöön liittyvää somaattista ja psyykkistä terveydentilaa sekä osaamista tarvittavien, paikalla hoidettavien vammojen hoitoon ja näytteiden ottoon.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja tiedustelut pyydetään osoittamaan 21.1.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]. Merkitse hakemukseen  tunnus: Helsinki, Sairaanhoitaja. 

Haemme sairaanhoitajan työpariksi sosiaalialan tutkinnon omaavaa työntekijää Helsinkiin.

Hakijalta edellytetään haittojen vähentämisen, terveysneuvontatyön ja etsivän työotteen asiantuntemusta sekä paikallisasiantuntemusta huumekentästä ja palvelujärjestelmästä. Lisäksi työntekijän tulee kyetä parityöskentelyyn, vuorovaikutukseen yhteistyötahojen ja palvelujärjestelmän työntekijöiden kanssa.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja tiedustelut pyydetään osoittamaan 21.1.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Merkitse hakemukseen selkeästi tunnus: Helsinki, Sosiaalialan työntekijä. 

Sosiaalialan työntekijä Oulun Katuklinikalle

Haemme sairaanhoitajan työpariksi sosiaalialan tutkinnon omaavaa työntekijää Ouluun. Hakijalta edellytetään haittojen vähentämisen, terveysneuvontatyön ja etsivän työotteen asiantuntemusta sekä paikallisasiantuntemusta huumekentästä ja palvelujärjestelmästä. Lisäksi työntekijän tulee kyetä parityöskentelyyn, vuorovaikutukseen yhteistyötahojen ja palvelujärjestelmän työntekijöiden kanssa.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja tiedustelut pyydetään osoittamaan 9.1.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Merkitse hakemukseen  tunnus: Oulu, Sosiaalialan työntekijä. Haastattelut pidetään 18.1.2022, kellonaika ilmoitetaan kutsun yhteydessä.

Lisätietoja kaikista Katuklinikan tehtävistä antaa projektikoordinaattori Minna Saari, p. 045 636 1744, [email protected].

 

 

Lue lisää