Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

23.08.2022 | Yleinen

Tarja Virolainen

Kaksi työharjoittelijan paikkaa haettavana

Meillä on työtä tarjolla kahdelle harjoittelijalle. Nuortenlinkkiin haetaan media-alaa opiskelevaa. Yhteispelillä!-hankkeessa taas on työtä rahapelihaittojen ehkäisystä kiinnostuneelle korkeakouluharjoittelijalle.

Haluatko olla mukana kehittämässä A-klinikkasäätiön Nuortenlinkin sosiaalista mediaa ja tuottamassa uutta sisältöä? Nuortenlinkkiin on haussa

Media-alan harjoittelija

Nuortenlinkki on 13–20-vuotiaille nuorille suunnattu sivusto, joka tarjoaa tietoa, tukea ja neuvontaa erityisesti päihteisiin mutta myös muihin aiheisiin liittyen.

Etsimme media-alan harjoittelijaa syksylle 2022, kyseessä on kolmen kuukauden mittainen palkallinen harjoittelu. Aloitus sopimuksen mukaan mutta mahdollisimman pian. Harjoittelun pääpainopiste on sisällön tuottamisessa ja Nuortenlinkin sosiaalisen median kehittämisessä (muun muassa Instagram-, Jodel- ja Tiktok-postaukset ja livelähetykset), mutta harjoitteluun sisältyy ajoittain myös muita toimistotöitä, kuten materiaalien postitusta.

Harjoittelu tapahtuu pääosin arkisin toimistoaikoina A-klinikkasäätiön Pasilan toimipisteessä ja se saattaa välillä sisältää myös iltavuoroja. Etätyöskentely on ajoittain mahdollista.

Tehtävään soveltuu esimerkiksi toisen tai kolmannen asteen media-alan opiskelija, jolla on vahvaa osaamista sosiaalisen median käytöstä ja sisällön tuottamisesta. Myös päihde- ja mielenterveysosaaminen katsotaan eduksi.

Toivomme hakijalta hyvää suomen kielen puhe- ja kirjoitustaitoa, oma-aloitteisuutta, kehittämismyönteisyyttä ja hyviä tiimityötaitoja. Plussaa ovat vahvan sosiaalisen median taidot ja Discordin hallinta. 

Palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen harjoittelupaikan mukavassa tiimissä. Viihtyisät työtilat sijaitsevat Helsingin Pasilassa Ratamestarinkadulla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 6.9.2022 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)a-klinikka.fi. Laita otsikoksi Harjoittelija, Nuortenlinkki. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana.

Lisätietoja harjoittelusta antaa: suunnittelija Eveliina Taanila, 040 5445 543, eveliina.taanila(at)a-klinikka.fi. Soittoaika maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13–15. 

—————-

Kiinnostaako työ rahapelihaittojen ehkäisyn ja alan kehittämisen parissa? Yhteispelillä!-hankkeeseen haetaan

Korkeakouluharjoittelijaa Espoon toimialueelle 

Yhteispelillä!-hankkeessa kehitetään ja jalkautetaan hyviä käytäntöjä rahapelihaittojen ehkäisyyn ja matalan kynnyksen tukeen pilottialueille Espooseen ja Kymenlaaksoon. Hankkeessa tuotetaan tieto- ja tukipalveluja pelaajille ja läheisille, koulutetaan sote-ammattilaisia ja paikallistoimijoita, jaetaan tietoa kansalaisille sekä edistetään toimivien palvelurakenteiden kehittymistä. Kolmevuotinen hanke käynnistyi 1.2.2020. 

Hankkeen yhteistyökumppaneita ovat Ehyt ry, Sosped-säätiö, Sininauhaliitto ry, Sovatek-säätiö ja THL. 

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä osana ainutlaatuista pilottihanketta. Harjoittelussa menestyminen edellyttää kiinnostusta rahapelihaittojen ehkäisyyn ja kehittämistyöhön, yhteistyö- ja verkostoitumiskykyä sekä itsenäistä työotetta.

Palkattavan korkeakouluharjoittelijan työpiste sijoittuu A-klinikkasäätiön toimitiloihin Helsingin Pasilaan. Osa työstä voidaan tehdä etänä ja osa Espoon toimialueella. Työvälineet tarjoaa A-klinikkasäätiö (oma nettiyhteys tarvitaan). Korkeakouluharjoittelijan tehtävänä on avustaa Espoon (ja tarvittaessa Kymenlaakson) projektikoordinaattoria erilaisissa kehittämis- ja koulutustehtävissä. Työhön voi sisältyä myös jonkin verran asiakastyötä ongelmallisesti rahapelaavien kanssa yhdessä projektikoordinaattorin kanssa. Työ sisältää verkostoitumista ja uusien yhteistyömahdollisuuksien kartoittamista.

Korkeakouluharjoittelijaa haetaan ensisijaisesti sosiaali- ja terveysalalta tai yhteiskunnalliselta alalta (ammattikorkeakoulu/yliopisto). Arvostamme osaamista riippuvuus- ja mielenterveystematiikasta. 
Palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Korkeakouluharjoittelijan palkka (G16B, 90 %) on harjoitteluajalta työkokemuksesta riippuen noin 1673–1738 eur/kk. Työaika on 37 h 30 min/vko.

Harjoittelu alkaa 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan ja on kestoltaan noin 3 kuukautta. Korkeakoulun harjoittelutuki on toivottava mutta ei välttämätön. 

Hakemukset tehtävään pyydämme jättämään 6.9.2022 mennessä sähköpostitse: rekrytointi(at)a-klinikka.fi. Haastatteluja teemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse 26.8. klo 9.30–11.30 ja 29.8 klo 13–15 projektikoordinaattori Johanna Vakkuri, 050 5343 589. Muina aikoina yhteydenotot sähköpostitse: johanna.vakkuri(at)a-klinikka.fi.

A-klinikkasäätiö on vuonna 1955 perustettu voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen päihdealan järjestö. Ehkäisemme ja vähennämme päihde- ja riippuvuushaittoja tuottamalla tietoa ja tarpeenmukaisia palveluja. Arvomme ovat ihmisarvon kunnioittaminen, luottamuksellisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus. A-klinikkakonserniin kuuluu säätiön omistama A-klinikka Oy, joka tuottaa päihde- ja mielenterveyspalveluja. 

Lue lisää