Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

31.08.2022 | MIPA-tutkimusohjelma

Tarja Virolainen

Haussa korkeakouluharjoittelija tutkimus- ja kehitysyksikköön

Haemme korkeakouluharjoittelijaa MIPA 2.0 -tutkimusohjelmaan. MIPA-hankkeessa toteutetaan järjestökentän yhteisiä tutkimuksia ja pyritään vahvistamaan tutkimustiedon hyödyntämistä järjestöjen toiminnan kehittämisessä.

Haemme A-klinikkasäätiön tutkimus- ja kehitysyksikköön

Korkeakouluharjoittelijaa

Harjoittelu sijoittuu MIPA 2.0 -tutkimusohjelmaan. MIPA 2.0 on yhdentoista järjestön, Diakonia-ammattikorkeakoulun ja Tampereen yliopiston sosiaalityön tutkinto-ohjelman yhteinen hanke, jossa toteutetaan järjestökentän yhteisiä tutkimuksia ja pyritään vahvistamaan tutkimustiedon hyödyntämistä järjestöjen toiminnan kehittämisessä.

Korkeakouluharjoittelija voi osallistua tutkimushankkeisiin, joissa tarkastellaan 1) päihde- ja mielenterveysjärjestöjen tarjoamia ryhmätoimintoja ja niiden hyvinvointivaikutuksia sekä 2) järjestöjen ja hyvinvointialueiden yhteistyötä. Tehtävänkuvaan sisältyy avustavia tehtäviä, kuten

  • tiedonhankinta ja kirjallisuushaut
  • kysely- ja/tai haastatteluaineistojen analyysi ja raportointi
  • osallistuminen tapahtumien järjestämiseen
  • avustaminen tiimin muissa tehtävissä tarpeen mukaan

Haemme korkeakouluharjoittelijaa erityisesti yhteiskuntatieteiden alalta. Arvostamme päihde-, mielenterveys- ja riippuvuusalan tutkimustoiminnan tuntemusta sekä kielitaitoa. Harjoitteluajan palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan. Palkkaus harjoitteluajalta on noin 1650 €/kk. Työaika on 37,5 tuntia/vko.
    
Harjoittelu alkaa 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan ja on kestoltaan 3-4 kk. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Pasilassa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo 16.9.2022 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)a-klinikka.fi. Merkitse hakemukseen selkeästi tunnus: Korkeakouluharjoittelija/MIPA.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimuspäällikkö Jouni Tourunen, 040 1368 058, jouni.tourunen(at)a-klinikka.fi.

A-klinikkasäätiö on vuonna 1955 perustettu voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen päihdealan järjestö, jonka arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen, luottamuksellisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus. A-klinikkakonserniin kuuluu säätiön omistama A-klinikka Oy, joka tuottaa päihde- ja mielenterveyspalveluja.