Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

18.05.2021 | Yleinen

Tarja Virolainen

A-klinikkasäätiö mukana virtuaalisilla Päihdepäivillä – Tapaa asiantuntijoitamme ja vastaa kyselyyn

Päihdepäivät vietetään tänä vuonna virtuaalisesti. A-klinikkasäätiön virtuaalisella messupisteellä on tavattavissa asiantuntijoitamme. Vastaa myös kyselyymme.

Päihdepäivät järjestetään 19.–20.5. virtuaalisena tapahtumana. Myös näyttelyalue on virtuaalinen. A-klinikkasäätiön messupisteellä on tavattavissa asiantuntijoitamme eri toiminnoista. Tule kyselemään ja juttelemaan

  • Miten rahapelaamisen haittoja vähennetään Yhteispelillä! -hankkeessa? Camilla Metsäranta tavattavissa ke 19.5. kello 12.10–13.
  • Mitä on traumatietoinen työote? Kuinka traumat näkyvät asunnottomuustyössä? Elina Autio Tykö-hankkeesta tavattavissa ke 19.5. kello 13.30–14.30.
  • Kuinka lasinen lapsuus vaikuttaa nuoruudessa ja aikuisuudessa? Lasinen lapsuus -työn Janne Takala tavattavissa to 20.5. kello 11–15.
  • Miten sosiaalinen työllistäminen auttaa? Millaisia ovat A-klinikkasäätiön puheeksioton verkkokoulutukset? Pirkko Hakkarainen tavattavissa to 20.5. kello 11.30–12.30.

Myös Tietopuun ihmisiä on mukana päivystämässä. Tervetuloa kyselemään Tietopuu-sivustosta.

Haluamme tietää, mikä ihmisiä päihdetyössä innostaa ja mikä innostusta tuottaa. Vastaa anonyymiin kyselyyn, joka on suunnattu niin Päihdepäivien osallistujille kuin muillekin päihdetyötä tekeville. Kyselyyn voit vastata jo nyt, ja se on auki toukokuun loppuun asti.

Kysely täällä: https://link.webropol.com/s/ppvat2021 – Huom! Kysely on suljettu 21.5. Kiitos kaikille vastaajille!

Arvomme kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken pieniä makeita yllätyksiä.

Muista osallistua myös Päihdepäivien maksuttomiin miniseminaareihimme:

1. Tarpeesta toteutukseen – Tiltti-toiminnan käynnistäminen rahapelaajille Kymenlaaksossa
Miniseminaari pidetään ke 19.5. kello 11.55. Mukana projektikoordinaattori Camilla Metsäranta Yhteispelillä! -hankkeesta ja toiminnanjohtaja Satu Toivanen Kaakkois-Suomen Sininauha ry:stä.

2. Miten koulu voi auttaa nuoria, joiden kotona juodaan haitallisesti
Miniseminaari pidetään to 20.5. kello 10.45. Mukana kuraattori Juha Niemelä Helsingin yhteislyseosta ja kehittämiskoordinaattori Janne Takala A-klinikkasäätiön Lasinen lapsuus -työstä.