Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Taloushallinnon ammattilainen, tule meille kirjanpitäjäksi

Taloushallinnon ammattilainen, haluaisitko tehdä töitä ihmisarvon puolesta osana arvostettua ja perinteikästä säätiötä? Haluaisitko työskennellä osana yhteisöllistä tiimiä mutta suunnitella työtäsi itsenäisesti? Tämä tehtävä saattaisi kiinnostaa sinua!

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen kirjanpitäjää vahvistamaan A-klinikkasäätiön kehittyvää tiimiä.

Tässä tehtävässä huolehdit itsenäisesti A-klinikkasäätiön kirjanpidosta ja asiantuntemuksellasi kehität toimintaamme talouden näkökulmasta.

A-klinikkasäätiön tukikohta sijaitsee juuri remontoidussa ja viihtyisässä toimistossamme Helsingin Vallilassa. Voit halutessasi hyödyntää muitakin toimipisteitämme tai työskennellä etänä mistä päin Suomea tahansa.

Toivomme, että sinulta löytyy taloushallinnon koulutus ja olet jo ehtinyt kerryttää osaamistasi kirjanpidon tehtävissä vähintään muutaman vuoden. Myös tilinpäätöksen laatiminen on sinulle tuttua ja raportointi sekä sen kehittäminen sujuu luonnostaan. Hallitset myös työhösi liittyvät ohjelmistot, kuten Netvisorin.

Osaaminen säätiömaailmassa ja kolmannella sektorilla auttaa sinua menestymään tässä tehtävässä. Lisäksi arvostamme aktiivista otetta työtehtäviin sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan toimenkuvan addiktioiden asiantuntijoidemme joukossa. Saat meillä sisäisen tuen työhösi, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä nykyaikaiset työvälineet. Joustavana työnantajana tarjoamme sinulle vapauden suunnitella omaa työtäsi, liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden, jotta työn ja muiden elämän osa-alueiden yhdistäminen olisi sujuvaa.

Meillä A-klinikkasäätiöllä jokaista työntekijää arvostetaan omana itsenään ja sinua odottaakin hyvä työympäristö sekä reilu arvomaailma. Kattavan työterveyden ja sairausvakuutuksen lisäksi meillä on käytössä Edenredin lounas- ja virike-edut. Maksamme tehtävästä palkkaa 4 000 € kuukaudessa sekä mahdolliset ikä- ja kokemuslisät.

Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.11. lähettämällä hakemuksesi ja cv:n osoitteeseen [email protected]

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä eli älä turhaan odota viimeiseen hakupäivään!

Lisätietoja

Hanna Paikkala

vt. toimitusjohtaja

045 331 8079

Sähköposti

A-klinikkasäätiö

A-klinikkasäätiö on voittoa tavoittelematon addiktioiden asiantuntijaorganisaatio ja tavoitteenamme on rakentaa inhimillistä yhteiskuntaa sekä ehkäistä ja vähentää päihde- ja riippuvuushaittoja. Keskitymme toiminnassamme haittoja vähentävään ja ennaltaehkäisevään työhön, addiktiotutkimukseen sekä työelämän addiktioihin. Meillä työskentelee eri hankkeiden kautta sekä hallinnossa noin 70 henkilöä ja toimipaikkamme ovat Helsinki, Tampere, Oulu, Salo sekä Kotka.