Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Sote-alan ammattilainen – tule tekemään merkityksellistä työtä

A-klinikkasäätiön henkilöstöä, tule töihin A-klinikkasäätiön, Meille töihin

Haemme sosiaali- tai terveysalan ammattilaista ohjaajaksi vakituiseen työsuhteeseen Tampereella toimivaan Völjyyn. Työ alkaa syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan.

A-klinikkasäätiön Völjy tarjoaa huumeita käyttäville ihmisille hajautetun asumisen tukea ja osallistavaa toimintaa. Järjestämme päivätoimintaa matalan kynnyksen toimipisteessämme sekä retkiä ja erilaisia tapahtumia. Lisäksi tuemme kohderyhmäämme konkreettisesti myös heidän kodeissaan niissä asioissa, jotka tukevat itsenäistä asumista ja ehkäisevät häätöjä.

Teemme päivittäin asiakasyhteistyötä sosiaalitoimen, Kelan ja asiakkaan elämäntilanteeseen liittyvien tukitahojen kanssa.

Völjyn toimintaa ohjaavana tausta-ajatteluna ovat haittojen vähentäminen ja traumatietoinen työote. Pidämme tärkeänä sitä, että työssä näyttäytyvät samanaikaisesti vahva ammatillisuus ja vahva ihmisyys. Völjyn perustehtävään kuuluu myös työtapojen kehittäminen, työn jatkuva reflektointi ja traumatietoisuus työyhteisötyöskentelyssä.

Völjy on toiminut Tampereella STEA-avusteisena hankkeena kymmenen vuoden ajan

Tehtävänkuvaus

Völjyssä työskentelet neljän henkilön tiimissä arkipäivisin. Kotiin vietävä tuki tapahtuu aamupäivisin ja iltapäivisin järjestämme osallistavaa toimintaa. Osallistavan toiminnan yhteydessä on mahdollista hoitaa myös asumiseen liittyviä viranomaisasioita. Yksi päivä viikosta on varattu asiakastyön suunnittelua, palavereita, työn kehittämistä ja reflektointia, työnohjausta ja yhteistyötapaamisia varten.

Völjyn työntekijänä autat asiakkaita erilaisissa asumiseen liittyvissä etuusasioissa sekä tuet itsenäistä asumista asiakkaidemme kodeissa. Autamme niissä asioissa, joissa apua tarvitaan, kuten viranomaisasioiden hoitaminen puhelimitse, siivoaminen, tavaroiden kuljettaminen tai psykososiaalinen tuen antaminen

Arvostamme

  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Aitoa kiinnostusta työskennellä kohderyhmän parissa
  • Aktiivista työotetta

Edellytämme

Lähihoitajan sairaanhoitajan tai sosionomin/ yhteisöpedagogin koulutusta

Työ alkaa 1.9 tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukaan (G20C -G24E) koulutus huomioiden.

Lähetä hakemuksesi ja cv osoitteeseen rekrytointi(a)a-klinikka.fi 2.8.2024 mennessä. 

Lisätietoja 29.7.-2.8.

Anne Ovaska

tiimipäällikkö

0406532704

Sähköposti