Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Etsimme viestintä- ja markkinointisuunnittelijaa

A-klinikkasäätiön henkilöstöä SuomiAreenan teltalla

Olemme voittoa tavoittelematon asiantuntijaorganisaatio, joka rakentaa inhimillistä yhteiskuntaa. Etsimme intohimoista ja kokenutta markkinoinnin ja viestinnän ammattilaista vastaamaan monipuolisesta sisältömarkkinoinnista, sosiaalisen median hallinnasta sekä tapahtumista.

Some on toinen kotisi ja hallitset postaukset eri kanavissa sekä niiden markkinoinnin ja analytiikan. Osaat ilmaista itseäsi erinomaisesti kirjoittamalla, löydät sisältöihin kiinnostavat näkökulmat sekä nostat olennaiset asiat vaikuttavasti esille. Videotuotannot tai tapahtumamarkkinointi eivät myöskään tunnu vieraalta.

Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen, luova ja tarmokas. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus sekä kokemusta viestinnän ja markkinoinnin töistä. Lisäksi pystyt työskentelemään monipuolisten sidosryhmien kanssa ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Joustavana työnantajana tarjoamme sinulle vapauden suunnitella omaa työtäsi, liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden, jotta työn ja muiden elämän osa-alueiden yhdistäminen olisi sujuvaa.

Meillä A-klinikkasäätiöllä jokaista työntekijää arvostetaan omana itsenään ja sinua odottaakin hyvä työympäristö sekä reilu arvomaailma. Kattavan työterveyden ja sairausvakuutuksen lisäksi meillä on käytössä Edenredin lounas- ja virike-edut. Maksamme työstäsi palkkaa 3 700–3900 € kuukaudessa sekä mahdolliset ikä- ja kokemuslisät. Raportoit suoraan viestintäjohtajalle.

Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.1.2024 lähettämällä hakemuksesi ja cv:si osoitteeseen [email protected] 

Lisätietoja tehtävästä ke 20.12. klo 9–10 tai ke 3.1. klo 14–15

Tarja Virolainen

viestintäjohtaja

0504435116

Sähköposti

A-klinikkasäätiö on voittoa tavoittelematon asiantuntijaorganisaatio, jonka päämääränä on rakentaa inhimillistä yhteiskuntaa ja vähentää päihde- ja riippuvuushaittoja. Toimintamme keskittyy haittoja vähentävään ja ennaltaehkäisevään työhön, addiktiotutkimukseen sekä työelämän addiktioihin. A-klinikkasäätiöllä työskentelee noin 70 henkilöä eri hankkeiden kautta sekä hallinnossa, ja toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Salossa ja Kotkassa.