Rakenna lahjoituksellasi turvaverkkoja kanssamme

Myös hyvä voi kasautua elämässä. Lahjoittamalla varoja A-klinikkasäätiön tekemään työhön autat meitä rakentamaan turvaverkkoja kaikkein haavoittuvimmassa asemassa oleville ihmisille ja tuet syrjäytymistä vastaan tekemäämme työtä.

Image
Lahjoita A-klinikkasäätiölle

Sinä voit vaikuttaa siihen, että kaikkein heikoimmassa asemassa yhteiskunnassamme oleville ihmisille rakennetaan tietä parempaan arkeen askel askeleelta. Lahjoitusvaroja käytetään päihteitä ongelmallisesti käyttävien ja erilaisten riippuvuuksien kanssa kamppailevien ihmisten auttamiseen. Varoja suunnataan myös heidän lähipiirinsä tukemiseen, kuten perheiden ja lasten hyvinvoinnin vahvistamiseksi tehtävään työhön. Palvelumme ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Lahjoituksellasi on merkitystä. Lahjoituksina saatuja varoja käytetään A-klinikkasäätiön rahankeräysluvan mukaisesti kolmeen kohteeseen: 

  1. Lapsi- ja perhetyöhön. Autamme lapsia ja perheitä, jotka kohtaavat haasteita arjessaan joko läheisen tai omaan päihteidenkäyttöön liittyen.
  2. Osallisuuteen ja haittojen vähentämiseen. Tuemme kaikkein heikoimmassa asemassa olevien ihmisten arkea tarjoamalla heille esimerkiksi kohtaamispaikkoja ja vertaistoimintaa. 
  3. Päihdetyön tutkimukseen. Tutkimme ja jaamme tutkimustietoa päihdetyön ammattilaisille ja opiskelijoille.

Lahjoita verkkokaupassamme

Valitse verkkokaupassa lahjoituskohde ja valmis lahjoituspaketti: 20, 50, 100 tai 500 euroa. Valitse paketti ostoskoriin ja maksa se verkkomaksulla.

Siirry verkkokauppaan

Verkkolahjoittamisen maksuvälittäjänä toimii Checkout Finland. Voit täällä tutustua rahankeräystä koskevaan tietosuojaselosteeseemme.

Lahjoita Mobile paylla

Voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan A-klinikkasäätiön tekemään auttamistyöhön Mobile payn kautta. 
Mobile pay tunnukset eri toiminnoillemme ovat seuraavat: 
Haittojen vähentäminen: 21179
Lapsi ja perhetyö: 22206
Päihdetyön tutkimus: 31099

Lahjoita tilisiirrolla

Voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan säätiön tekemään auttamistyöhön tilille FI81 1745 3000 0059 69 (NDEAFIHH). Merkitse tilisiirron viestikenttään tieto: lapset, osallisuus tai tutkimus riippuen siitä, mihin kohteeseen haluat lahjoittaa. Huom! Ilman tätä tietoa emme pysty vastaanottamaan lahjoitusta.

Yksityisen järjestämä keräys

Myös yksityinen taho voi edistää säätiön rahankeräystä säätiön tekemään auttamistyöhön, mutta se tulee tapahtua säätiön rahankeräysluvan ehtojen mukaisilla tavoilla. Jos järjestät keräyksen ota yhteyttä hankepäällikkö Hanna Paikkalaan hanna.paikkala(at)a-klinikka.fi ja tiedota häntä keräyksestä. Keräyksessä tulee aina näkyä rahankeräyslupamme RA/2020/47.
Kerätyt varat tulee ohjata suoraan lahjoitustilillemme FI81 1745 3000 0059 69 (NDEAFIHH). Merkitse tilisiirron viestikenttään tieto: lapset, osallisuus tai tutkimus riippuen siitä, mihin kohteeseen haluat lahjoittaa. 
Huom! Ilman tätä tietoa emme pysty vastaanottamaan lahjoitusta.
Lahjoittajat voi ohjata myös suoraan verkkokauppaamme, jossa lahjoituksen kohteen ja summan voi valita.

Päivätyökeräys

Päivätyökeräys on nuorille suunnattu tapa vaikuttaa ja tukea erilaisia hyväntekeväisyyskohteita. A-klinikkasäätiö tarjoaa nuorille mahdollisuuden kerätä varoja nuorten palveluihin.
Keräyksen varoilla lisäämme Lasisen lapsuuden Varjomaailman yksilö-chat palvelua ja Nuortenlinkin ryhmächatteja. Lue lisää päivätyökeräyksestä.

Tee testamenttilahjoitus

Säätiölaki sallii A-klinikkasäätiön ottaa vastaan myös testamenttilahjoituksia. Olethan yhteydessä testamenttilahjoituksen tekemiseen liittyvistä käytännön järjestelyistä sähköpostilla osoitteeseen hallinto(at)a-klinikka.fi.

Tee muistolahjoitus

Voit myös tehdä muistolahjoituksen, jolla kunnioitat kauniilla tavalla läheisesi muistoa. Muistolahjoituksen voi perustaa esimerkiksi edesmenneen ystävä tai lähiomainen. Lahjoitusmahdollisuudesta voi kertoa vaikkapa kuolinilmoituksessa. Olethan yhteydessä  muistolahjoitukseen liittyen sähköpostilla osoitteeseen hallinto(at)a-klinikka.fi.

Kysy lisää lahjoituksista ja varainhankinnasta: hankepäällikkö Hanna Paikkala, 045 3318 079, hanna.paikkala (at)a-klinikka.fi.

A-klinikkasäätiöllä on rahankeräyslupa

A-klinikkasäätiön rahankeräysluvan numero on RA/2020/47. Poliisihallituksen 21.1.2020 myöntämä keräyslupa on voimassa 21.1.–31.12.2020 koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

  • Rahankeräyksen toimeenpanon yhteydessä ei järjestetä arpajaisia tai muuta toimintoa, jossa osallistujille luvattaisiin kokonaan tai osittain sattumaan perustuva voitto.
  • Rahankeräystä ei järjestetä tavalla, jossa kaupankäynti tai yhdistyksen jäsenhankinta (säätiöillä ei ole jäseniä) sekoittuisivat keskenään.
  • Luvan saajana A-klinikkasäätiö ilmoittaa viipymättä keräykseen, luvan saajaan, rahankeräyksen käytännön toimeenpanijaan tai keräyskohteeseen liittyvistä muutoksista kirjallisesti lupaviranomaiselle.
  • Luvan saaja ilmoittaa myös luvan myöntämisen ja luvan päättymisen aikana hallinnossa tapahtuneesta muutoksesta lupaviranomaiselle ja tekee tilityksen rahankeräyksen toimeenpanoajalta. Se toimitetaan viimeistään kuuden kuukauden kuluttua lupa-ajan päättymisestä luvan myöntäneelle viranomaiselle.