Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

13.08.2020 | Yleinen

Tarja Virolainen

Yhteispelillä!-hanke hakee harjoittelijaa

Kiinnostaako työ rahapelihaittojen ehkäisyn ja kehittämisen parissa? Yhteispelillä!-hankkeeseen haetaan korkeakouluharjoittelijaa.

Yhteispelillä!-hankkeessa kehitetään ja jalkautetaan rahapelihaittojen ehkäisyn ja matalan kynnyksen tuen hyviä käytäntöjä pilottialueille Espoo ja Kymenlaakso. Pelaajille ja läheisille tuotetaan tieto- ja tukipalveluja, sote-ammattilaisia ja paikallistoimijoita koulutetaan, kansalaisille jaetaan tietoa ja toimivien palvelurakenteiden kehittymistä edistetään. Hanke käynnistyi 1.2.2020 ja on kolmevuotinen.

Hankkeen yhteistyökumppaneita ovat Ehyt ry, Sosped-säätiö, Sininauhaliitto ry, Sovatek-säätiö ja THL.

Korkeakouluharjoittelija, työpiste Kymenlaakso (Kotka) 

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä osana ainutlaatuista pilottihanketta. Harjoittelussa menestyminen edellyttää kiinnostusta rahapelihaittojen ehkäisyyn ja kehittämistyöhön, yhteistyö- ja verkostoitumiskykyä sekä itsenäistä työotetta.

Palkattavan korkeakouluharjoittelijan työpiste sijoittuu A-klinikkasäätiön toimitiloihin Kotkaan (Turvalantie 2). Koronatilanteen vaatiessa työ voidaan tehdä etänä, työvälineet tarjoaa A-klinikkasäätiö (nettiyhteys tarvitaan). Korkeakouluharjoittelijan tehtävänä on avustaa Kymenlaakson projektikoordinaattoria erilaisissa kehittämis- ja koulutustehtävissä. Työhön sisältyy myös verkostoitumista.

Korkeakouluharjoittelijaa haetaan ensisijaisesti sosiaali- ja terveysalalta tai yhteiskunnalliselta alalta (ammattikorkeakoulu/yliopisto). Arvostamme osaamista riippuvuus- ja mielenterveystematiikkaan liittyen. Palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Korkeakouluharjoittelijan palkka (G15B) on harjoitteluajalta noin 1650 eur/kk. Työaika on 37h 30 min/vko.

Harjoittelu alkaa 1.10.2020 (tai sopimuksen mukaan) ja on kestoltaan 2 kk.

Hakemukset tehtävään pyydämme jättämään 4.9.2020 mennessä osoitteeseen [email protected].

Lisätiedot: 

Lisätietoja tehtävistä antaa puhelimitse ke 19.8. klo 10-14 ja ke 26.8. klo 10-14 projektikoordinaattori Camilla Metsäranta 050 4498 161. Muina aikoina yhteydenotot sähköpostitse: [email protected].