Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

01.03.2022 | Tapahtumat

Tarja Virolainen

Webinaari poikien kehosuhteesta ja ulkonäköpaineista

Poikien kehosuhde ja ulkonäkönormit ovat teemana RESET – pojat ja kehot -hankkeen webinaarissa 11.5. Webinaari sisältää neljä asiantuntijapuheenvuoroa. Ilmoittaudu mukaan!

Kohtaatko nuoria työssäsi? Oletko huomannut, että myös pojat kokevat ulkonäköpaineita? Tiesitkö, että syömishäiriöön voi sairastua sukupuolesta riippumatta? Oletko miettinyt, miten voisit vähentää poikien/nuorten ulkonäköpaineita ja ulkonäkökeskeisyyttä?

A-klinikkasäätiön, Syömishäiriöliiton ja Helsingin Poikien Talon yhteishanke RESET – pojat ja kehot haluaa tarjota pojille ja miehille kehorauhan kehittämällä poikien myönteistä kehosuhdetta ja lisäämällä heitä kohtaavien ammattilaisten osaamista.

Hanke järjestää 11.5. klo 9.30–12.00 maksuttoman webinaarin poikien ja pojiksi identifioituvien nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille.

Webinaari järjestetään Teams-livetapahtumana, ja sen ohjelmaan sisältyy neljä asiantuntijapuheenvuoroa, joissa käsitellään ulkonäkönormeja ja -paineita, kehosuhdetta ja siihen liittyviä häiriöitä, kehotunnetaitoja sekä näiden teemojen kohtaamista poikatyön näkökulmasta.

Asiantuntijapuheenvuoroja tarjoavat Turun yliopiston erikoistutkija Erica Åberg, Syömishäiriöliiton asiantuntija Katri Mikkilä, Helsingin Poikien Talon vastaava ohjaaja Tommi Pesonen sekä Väestöliiton Lasten kehotunnekasvatus -hankkeen koordinaattori Henriikka Kangaskoski.

Ilmoittaudu webinaariin.

Webinaarin tallenne on ilmoittautuneiden katsottavissa kaksi viikkoa webinaarin jälkeen.