Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

06.09.2022 | Yleinen

Tarja Virolainen

Työtä tarjolla osa-aikaisena sisältösuunnittelijana päihdehäiriöstä kuntoutuneelle

Haemme osa-aikaista sisältösuunnittelijaa kehittämään työelämään ja päihteisiin keskittyviä sähköisiä palveluja. Työhön haetaan päihdehäiriöstä kuntoutunutta henkilöä.

A-klinikkasäätiö tarjoaa mielekästä työtä henkilölle, joka haluaa kehittää kanssamme työelämään ja päihteisiin keskittyviä sähköisiä palveluja. Haemme nyt

Päihdehäiriöstä kuntoutunutta osa-aikaiseksi sisältösuunnittelijaksi

Etsimme päihteiden ongelmakäytöstä kuntoutunutta osatyökykyistä henkilöä, joka haluaa työllistyä, oppia uutta ja vahvistaa työmarkkina-asemaansa. Toivomme, että osaat käyttää nettiä sujuvasti ja olet kiinnostunut auttamistyöstä. Sekä työaikaa että työn sisältöä voidaan räätälöidä kykyjesi ja tarpeidesi mukaan. 

Toivomme, että sisältösuunnittelijana
•    haluat auttaa muita, joiden elämää päihteet haittaavat
•    olet kiinnostunut sähköisten palvelujen ja työelämän kehittämisestä
•    haluat arvioida palveluja asiakkaan silmin
•    osaat käyttää sujuvasti nettiä  
•    sinulla on hyvät sosiaaliset taidot

Aiempi työkokemus verkkoteknologioista tai sisällöntuotannosta katsotaan eduksi. Työssä tarvitaan sekä ryhmätyötaitoja että itsenäistä työskentelyä. Perehdytämme tehtävään ja tuemme työn arkeen pääsyä. Työhön tulee sitoutua pitkäjänteisesti.

Työtehtävä rahoitetaan Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEAn Paikka auki -hankkeesta. Työsuhde on määräaikainen. Sen kesto riippuu palkattavan työntekijän viikkotuntimäärästä (60–80 %) ja palkkausperusteista. Arvioitu kesto on 7–10 kuukautta. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan. 

Työn aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Työtehtävä sijoittuu Päihteet ja työelämä -yksikköön. Työpiste sijaitsee lähellä Pasilan asemaa A-klinikkasäätiön tiloissa osoitteessa Ratamestarinkatu 7 A, 00520 Helsinki. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja mahdollinen ansioluettelo 30.9.2022 mennessä osoitteeseen: pirkko.hakkarainen(at)a-klinikka.fi. Lisätietoja ajalla 6.–23.9 : pirkko.hakkarainen(at)a-klinikka.fi, 050 578 0806.

A-klinikkasäätiö ehkäisee ja vähentää päihde- ja mielenterveyshaittoja. Tuemme erityisesti haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten osallisuutta ja sitä edistävää päätöksentekoa niin, että päihde- ja mielenterveysongelmiin liittyvä eriarvoisuus vähenee. Verkkopalvelumme tavoittavat noin 350 000 kävijää joka kuukausi.