Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

25.04.2022 | Yleinen

Tarja Virolainen

Rekry: projektityöntekijä sosiaalisen työllistämisen digihankkeeseen Turussa ja Salossa

Onko sinulla kokemusta digipalvelujen käytöstä ja kouluttamisesta? A-klinikkasäätiö hakee projektityöntekijää hankkeeseen, jossa testataan ja yhteiskehitetään sosiaalisen työllistämisen sähköistä tukipakettia.

A-klinikkasäätiö hakee

Projektityöntekijää

määräaikaiseen työsuhteeseen Digitaaliset sisällöt työ- ja toimintakyvyn edistäjänä kuntouttavassa työtoiminnassa -hankkeeseen (DITTE). Hankerahoitusta on haettu Euroopan sosiaalirahastosta ajalle 1.5.2022–31.12.2023. Hankkeessa tehdään yhteistyötä Turussa ja Salossa toimivien kuntouttavan työtoiminnan yksiköiden kanssa. Tehtävä voidaan täyttää vasta lopullisen rahoituspäätöksen varmistuttua.

Hankkeessa testataan ja yhteiskehitetään A-klinikkasäätiön tuottamaa sosiaalisen työllistämisen sähköistä tukipakettia. Se sisältää asiakkaille suunnatun sivuston (unto.elämänvaihe.fi) ja ohjaajille suunnatun verkkokurssin. Hanketta edistetään kasvokkain paikallisissa toimintayksiköissä Turun ja Salon alueilla. Tavoitteena on luoda yksiköiden kanssa toimintamalli, jolla lisätään ohjaustyön osaamista ja kuntouttavan työtoiminnan asiakkaiden digitaitoja, osallisuutta ja elämänhallintaa. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä monialaista työtä. Hanke sijoittuu A-klinikkasäätiön Päihteet ja työelämä -yksikköön, joka perehdyttää tehtävään ja vastaa hankehallinnosta. Hanke tukee osaltaan kansallisen työkykyohjelman tavoitteita. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut ja mukavan asiantuntijayhteisön.

Toivomme sinulta kokemusta digipalvelujen käytöstä ja kouluttamisesta. Valmennat työssäsi ohjaajia ja asiakkaita digin hyödyntämiseen. Päihdetyön tuntemus ja/tai sote-alan koulutus katsotaan eduksi. 

Tehtävä on kokoaikainen ja päättyy 31.12.2023 hankkeen rahoituksen päättyessä. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti.  

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 29.4.2022 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)a-klinikka.fi

Lisätietoja: Pirkko Hakkarainen, pirkko.hakkarainen(at)a-klinikka.fi, 050 5780 806 

A-klinikkasäätiö ehkäisee ja vähentää päihdehaittoja sekä muita sosiaalisia ja terveydellisiä ongelmia. Tuotamme hyvinvointia edistävää tietoa ja laadukkaita palveluita yhdessä asiakkaidemme kanssa.