Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

31.03.2022 | Yleinen

Tarja Virolainen

Rekry: ohjaaja Osiksen etsivään työhön

Hei, päihdetyöntekijä tai lähihoitaja! Onko sinulla kokemusta ja aito halu työskennellä päihteitä käyttävien ihmisten kanssa ja kohdata heitä työssäsi? Haemme ohjaajaa Osiksen etsivään työhön.

Osis vahvistaa päihdemaailmassa elävien vertaisten osallisuutta sekä vertaisten ja ammattilaisten yhteistyötä. Toiminnasta vastaavat A-klinikkasäätiö ja Tukikohta ry. A-klinikkasäätiön toimintakokonaisuudessa Osis on osa kohtaavan työn yksikköä.

Haemme nyt

ohjaajaa

Osiksen etsivään työhön vakituiseen työsuhteeseen. 

Työssäsi vastaat etsivän toiminta-alueiden ja toiminnan sisällön suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä vertaistoimijan kanssa. Konkreettinen toiminta toteutetaan työparityöskentelynä vertaistoimijan kanssa. 

Työpaikka sijaitsee Helsingin Hakaniemessä. Etsivää työtä toteutetaan yhdessä vertaistoimijan kanssa Helsingin kantakaupungin alueella sekä Kannelmäessä, Malmilla ja Itä-Helsingissä. Osiksen etsivän työn tekijänä työskentelet osana Osiksen nelihenkistä tiimiä.

Haemme työntekijää, jolla on kokemusta ja aito halu työskennellä päihteitä käyttävien ihmisten kanssa ja kohdata heitä työssään. Odotamme sinulta erinomaisia sosiaalisia taitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on kokemusta kohtaavasta, haittoja vähentävästä työotteesta ja päihdekentästä.

Työssäsi tarvitset vahvaa kokemusta ja ymmärrystä etsivästä työstä ja sosiaalialan kentästä ja julkisten palveluiden tuntemusta. On tärkeää, että työntekijä uskoo päihteitä käyttävien ihmisten kykyyn toimia vertaistoimijoina. Kohdatessa ihmisiä kentällä tulee sinulla olla kattavasti tietoa Helsingissä saatavista sosiaali- ja terveyspalveluista, jonne ihmisiä voi ohjata ja tarvittaessa myös saattaa.

Työyhteisössämme työskentelet joustavasti organisaatiomme kaikkien asiantuntijoiden kanssa. Tuot oman näkemyksesi esiin ja otat vastaan palautetta ja olet valmis kehittämään vapaaehtoistoimintaa. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen toimija työyhteisössämme. Pidät kiinni aikatauluista, mutta tarvittaessa joustat niissä. 

Tarjoamme kattavan työterveyshuollon, virike-edun sekä työtilat Hakaniemessä. Tehtävässä käytetään pääosin suomen kieltä. Muu kielitaito on plussaa. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan.

Koulutusvaatimus: päihdetyöntekijän tai lähihoitajan koulutus.

Vapaamuotoiset hakemukset 22.4.2022 mennessä osoitteeseen: rekrytointi(at)a-klinikka.fi

Kysymyksiin vastaa Osiksen kehittämiskoordinaattori Aino Rukkila, puh. 050 3315 146, aino.rukkila(at)a-klinikka.fi

A-klinikkasäätiö on vuonna 1955 perustettu voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen päihdealan järjestö, jonka arvot ovat ihmisarvon kunnioittaminen, luottamuksellisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus. A-klinikkakonserniin kuuluu säätiön omistama A-klinikka Oy, joka tuottaa päihde- ja mielenterveyspalveluja.