Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

25.04.2022 | Yleinen

Tarja Virolainen

Rekry: asiantuntija päihdetyön kehittämisen, laatutyön ja tietosuojavastaavan tehtäviin

Työtehtävät liittyvät tyypillisesti prosessikuvauksiin, raportointiin, tietosuojaan ja Tietopuun sisällöntuotantoon.

A-klinikkasäätiöön haetaan

Asiantuntijaa

vakituiseen työsuhteeseen päihdetyön kehittämisen, laatutyön ja tietosuojavastaavan tehtäviin.

Teet yhteistyötä tiimisi ja säätiön johdon kanssa laatutyöhön ja päihdetyön kehittämiseen liittyvissä tehtävissä ja laadunvarmistuksen toteuttamisessa. Olennainen osa työnkuvaasi on hankkeiden vaikuttavuuden mittaaminen yhdessä hankevastaaviemme kanssa sekä tietosuojavastaavan tehtävät. 

Keskeisiä laadun ja kehittämisen alustojamme ovat päihde- ja riippuvuustyön vaikuttavuutta tukeva Tietopuu-sivusto sekä SHQS-laatujärjestelmä. Tyypilliset tehtäväsi liittyvät prosessikuvauksiin, raportointiin, tietosuojaan sekä Tietopuu-sivuston sisällöntuotantoon (ajankohtais- ja tietoartikkelien tuottaminen sekä toimintaympäristötiedon kokoaminen).

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta laatutyöhön ja tietosuojaan liittyvistä tehtävistä. Arvostamme kokemusta päihde- ja mielenterveystyön alueelta, sisällöntuotannon ja kehittämistyön kokemusta sekä sosiaalisen median taitoja. Työssä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja ja kykyä tuottaa sujuvaa asiatekstiä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan päihde- ja riippuvuustyön kehittämisessä, työyhteisömme asiantuntijoiden tuen sekä viihtyisät työtilat Pasilan aseman lähettyvillä. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan. Työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 11.5.2022 klo 16 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)a-klinikka.fi. Teemme haastatteluja jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä: kehittämispäällikkö Tiina Saarinen, 050 5671 173 (4.5. klo 15-16 ja 9.5. klo 15-16) tai tiina.saarinen(at)a-klinikka.fi.

A-klinikkasäätiö on vuonna 1955 perustettu voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen päihdealan järjestö. Ehkäisemme ja vähennämme päihde- ja riippuvuushaittoja tuottamalla tietoa ja tarpeenmukaisia palveluja. Arvomme ovat ihmisarvon kunnioittaminen, luottamuksellisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus. A-klinikkakonserniin kuuluu säätiön omistama A-klinikka Oy, joka tuottaa päihde- ja mielenterveyspalveluja.