Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

28.01.2022 | Yleinen

Tarja Virolainen

Puhtaan liikunnan puolesta -kilpailun voittaja: ”Yhteisömme tuki on tärkeää liikkujien hyvinvoinnille”

Eilen vietettiin valtakunnallista Puhtaan liikunnan puolesta -päivää. Vuoden 2021 Puhtaan liikunnan puolesta -toimija on TFW Vantaa, jossa koko yhteisö tukee liikkujan terveellisiä valintoja.

Perinteiseen tapaan kuntoilijat ympäri Suomen saivat äänestää vuoden 2021 Puhtaan liikunnan puolesta -toimijaa. Kampanjan tarkoituksena on tuoda näkyväksi puhtaan, terveyttä edistävän liikunnan arvoa sekä turvallisen treenaamisen merkitystä. Tänä vuonna äänestykseen saapui ennätyksellisesti lähes 1 300 ääntä. 

Vuonna 2018 Puhtaan liikunnan puolesta -toimintamalliin liittynyt TFW Vantaa ja heitä äänestäneet asiakkaat ovat erinomainen osoitus siitä, että yhteisö on TFW:n vahvuus. TFW Vantaan toiminnan kantavana ajatuksena on ihmisten hyvinvointi ja terveys, joita koko TFW-yhteisö tukee esimerkillisesti.

”Haluamme toimia hyvän terveyden kautta, ja toimintamme perustuu hyvinvointiin. Kaiken pohjalla on puhdas ravinto ja liikunta, koska haluamme ihmisten voivan hyvin. Olemme huomanneet varsinkin korona-aikana, kuinka tärkeää yhteisön tuki ja liikunta on hyvinvoinnille”, kertoo TFW Vantaan toinen omistaja Linda Puukko.

Puhtaan liikunnan puolesta -verkostossa on nyt yli 930 toimijaa.

Puhtaan liikunnan puolesta -toimintamallissa liikunta-alan toimijat ovat sitoutuneet dopingvapaaseen kuntoiluun sekä kannustamaan asiakkaitaan terveyttä edistävään liikuntaan. Tällä hetkellä verkostossa on yli 930 toimijaa. Turvallisen liikuntaympäristön tarjoaminen kaikentasoisille kuntoliikkujille ja kannustavan ilmapiirin luominen treenaamiselle luovat erinomaiset edellytykset terveyttä edistävälle liikunnalle. 

Dopinglinkki on Suomen ainoa kuntoilijoiden antidopingtyötä ja siihen liittyvää terveysneuvontaa tekevä toimija.

A-klinikkasäätiön Dopinglinkin toiminnan tarkoituksena on ennaltaehkäistä kuntodopingin käyttöä yksilön, yhteisöjen ja yhteiskunnan tasolla tarjoamalla tutkittua tietoa sekä koulutusta esimerkiksi liikunta-alan ammattilaisille.

Dopinglinkki on Suomen ainoa kuntoilijoiden antidopingtyötä ja siihen liittyvää terveysneuvontaa tekevä taho. Dopinglinkki tuo esille kuntoilussa käytettyjen dopingaineiden tuomia ongelmia ja terveyshaittoja ja näin edistää suomalaisten terveyttä. 

Lisätiedot: 
Linda ja Tero Puukko, TFW Vantaa, p. 040 558 7807, info(at)tfwvantaa.com
Hanna-Kaisa Jussila, A-klinikkasäätiö, p. 040 181 1976, hanna-kaisa.jussila(at)a-klinikka.fi