Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

21.01.2022 | Yleinen

Tarja Virolainen

Porilainen Piukat Paikat on vuoden 2022 PLP-toimija

Reilut kuntoliikkujat ovat äänestäneet! Vuoden 2022 Puhtaan liikunnan puolesta -toimijaksi on valittu Piukat Paikat!

Porilainen Piukat Paikat kuntokeskus on osallistunut aktiivisesti vuosittain Vuoden Puhtaan liikunnan puolesta -toimijan kampanjaan ja tänä vuonna tuo pitkäjänteinen työ palkittiin toista kertaa vuoden Puhtaan liikunnan puolesta -toimijan tittelillä. Edellinen titteli on vuodelta 2018, jolloin Vuoden Puhtaan liikunnan puolesta -toimijan äänestys järjestettiin ensimmäisen kerran. Yrittäjä Maiju Wihlmanille voitto tuli iloisena ja tervetulleena yllätyksenä. Juuri viime viikolla Maiju juhlisti 27-vuotista kuntosaliyrittäjän taivalta.

Kilpailun kirittäjinä toimivat niin ikään aiemmin kilpailussa menestyneet TFW Helsinki ja TFW Vantaa. Kanssakilpailijoiden aktiivisuudesta kertoo myös se, että tänä vuonna äänestyksen kulta- ja hopeasijan erotti vain yksi ääni ja kaikki kolme olivat toisistaan alle kymmenen äänen päässä.

A-klinikkasäätiö ja Dopinglinkki toivottavat hyvää Puhtaan liikunnan puolesta -päivää 27.1.2023! Päivän tarkoituksena on tuoda näkyvämmäksi puhtaan, terveyttä edistävän liikunnan arvoa. Kampanjan aikana kuntoliikkujia rohkaistiin antamaan ääni vastuulliselle liikunta-alan toimijalle ja ääniä jaettiinkin lopulta yli sadalle Puhtaan liikunnan puolesta -toimijalle ympäri Suomea. Puhtaan liikunnan puolesta -sitoumuksen ovat allekirjoittaneet jo yli 950 liikunta-alan toimijaa.

Oikein paljon onnea voitosta Piukat Paikat kuntokeskukselle sekä kiitos kaikille äänestäjille ja aktiivisesti kampanjaan osallistuneille Puhtaan liikunnan puolesta -toimijoille.