Paikka auki somemarkkinointiin erikoistuvalle sisältösuunnittelijalle

Tarjoamme vuodeksi Paikka auki -ohjelmassa töitä sisältösuunnittelijalle, joka osaa somemarkkinoinnin perusteet ja haluaa kehittyä siinä lisää. Työpaikka on tarkoitettu päihteiden ongelmakäytöstä kuntoutuneelle henkilölle, joka haluaa päästä takaisin työelämään.

Image
A-klinikkasäätiöläiset Porin SuomiAreenalla

Toivomme, että käytät sosiaalisen median kanavia sujuvasti, osaat ilmaista itseäsi kirjoittamalla napakasti sekä ymmärrät analytiikkaa.

Sisältösuunnittelijan työ on osa-aikainen ja työtä on mahdollista räätälöidä kykyjesi ja osaamisesi mukaan. Neuvottelemme kanssasi myös työajasta. Kokonaisuuteen sisältyy työnohjausta ulkopuolisen ammattilaisen kanssa ja tuemme sinua kaikin tavoin matkallasi kohti työelämää.

Toimit Viestintäyksikössä ja pääset tekemään projekteja Säätiön eri hankkeissa. Tarjoamme sinulle mukavan ja kannustavan työyhteisön, lounas- ja liikuntaedun sekä kattavan työterveyden. Toimitilamme ovat Helsingissä lähellä Triplaa ja Pasilan asemaa.

Sisältösuunnittelijan työpaikka rahoitetaan Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEAn Paikka auki -ohjelmasta. Työsuhde kestää 12 kuukautta ja alkaa mahdollisimman pian, kun valinta on tehty. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.3.2023 mennessä osoitteeseen [email protected]. Viestin otsikkoon: Sisältösuunnittelija

Lisätietoja

Viestintäjohtaja Tarja Virolainen, p. 050 443 5116, [email protected]

Muokattu viimeksi 08.03.2023.