Paikka auki osa-aikaiselle sisältösuunnittelijalle

Haemme osa-aikaiseksi sisältösuunnittelijaksi päihteiden ongelmakäytöstä kuntoutunutta osatyökykyistä henkilöä, joka haluaa työllistyä, oppia uutta ja vahvistaa työmarkkina-asemaansa. 

Image
Rekry: osa-aikainen sisältösuunnittelija

A-klinikkasäätiö tarjoaa vuodeksi töitä henkilölle, joka haluaa kehittää kanssamme työelämään ja päihteisiin keskittyviä sähköisiä palveluja. Etsimme nyt

OSA-AIKAISTA SISÄLTÖSUUNNITTELIJAA

Haemme päihteiden ongelmakäytöstä kuntoutunutta osatyökykyistä henkilöä, joka haluaa työllistyä, oppia uutta ja vahvistaa työmarkkina-asemaansa. Toivomme, että osaat käyttää nettiä sujuvasti ja olet kiinnostunut auttamistyöstä. Jos olet valmis kohtaamaan ammattilaisia ja asiakkaita verkossa tai kasvokkain, tämä voi olla sinun paikkasi.

Perehdytämme tehtävään ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi. Työtä räätälöidään kykyjesi ja tarpeidesi mukaan. Neuvottelemme kanssasi myös työajasta.

Toivomme, että sisältösuunnittelijana
•    haluat auttaa muita, joiden elämää päihteet haittaavat
•    olet kiinnostunut sähköisten palvelujen ja työelämän kehittämisestä
•    haluat arvioida palveluja asiakkaan silmin
•    osaat käyttää sujuvasti nettiä  
•    sinulla on hyvät sosiaaliset taidot

Aiempi kokemus työelämästä katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle tarvitsemasi tuen työn arkeen pääsemiseksi. Olet tervetullut työyhteisöömme, jossa tehdään paljon ryhmätyötä. Toimit Päihteet ja työelämä -yksikössä.

Työtehtävä rahoitetaan Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEAn Paikka auki -ohjelmasta. Työsuhde kestää 12 kuukautta ja alkaa mahdollisimman pian kun valinta on tehty. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan.

Työpiste sijaitsee lähellä Pasilan asemaa A-klinikkasäätiön tiloissa osoitteessa Ratamestarinkatu 7 A, 00520 Helsinki. Noudatamme työssämme koronapandemiaan liittyviä valtakunnallisia ohjeistuksia.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja mahdollinen ansioluettelo 22.2.2022 mennessä osoitteeseen: pirkko.hakkarainen(at)a-klinikka.fi.

Lisätietoja: pirkko.hakkarainen(at)a-klinikka.fi, p. 050 578 0806.

A-klinikkasäätiö ehkäisee ja vähentää päihdehaittoja sekä muita sosiaalisia ja terveydellisiä ongelmia. Tuotamme hyvinvointia edistävää tietoa ja laadukkaita palveluita yhdessä asiakkaidemme kanssa. 

Muokattu viimeksi 15.02.2022.