Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

18.06.2021 | Yleinen

Tarja Virolainen

Päihdetyön uutiskirje sai kiittävää palautetta tilaajiltaan

Torstaisin ilmestyvä Päihdetyön uutiskirje sai hyvää palautetta kirjeen tilaajilta. Palautekyselyssä 73 % vastaajista kertoi kirjeen olevan hyödyksi omassa työssä paljon tai erittäin paljon. 

Kun vastaajia pyydettiin antamaan uutiskirjeelle arvosana asteikolla 1–5, vastausten keskiarvoksi tuli 4,4.

Eniten kirjeen tilaajia kiinnostavat päihdehoito ja -kuntoutus, huumeet ja lääkkeiden päihdekäyttö sekä kolmanneksi eniten alkoholi. Myös mielenterveys keräsi kannatusta kiinnostavana aihealueena. Ajankohtaiset asiat olivat uutiskirjeen suosituin sisältö, mutta varsinkin myös koulutukset ja webinaarit kiinnostavat.

Kiitos uutisten jakamisesta ja tiivistämisestä. Teette tärkeää työtä ajassa, jossa uutisia ja tietoa on valtavasti, eikä se aina osu omiin silmiin. 

Kiitos, tärkeä työkalu minulle ja voin hyödyntää usein. Oikein odotan torstaiaamuisin 🙂

Uutiskirjeen ilmestymistahtia pidettiin sopivana, samoin sen laajuutta. Vastaajien enemmistöä ei innostanut mahdollisuus saada uutiskirje personoituna. Silloin sen sisältö koostuisi asioista, jotka kirjeen tilaaja on ilmoittanut oman mielenkiintonsa kohteiksi.

Kiitämme lämpimästi kaikkia Päihdetyön uutiskirjeen palautekyselyyn vastanneita!

A-klinikkasäätiö on julkaissut Päihdetyön uutiskirjettä elokuusta 2015 lähtien. Se seuraa laajalla skaalalla päihde- ja riippuvuustyön ajankohtaisia asioita. Uutiskirje on vapaasti ja maksutta kaikkien kiinnostuneiden tilattavissa. Kirjeeseen voi ehdottaa aiheita lähettämällä sähköpostia osoitteeseen uutiskirje(at)a-klinikka.fi. 

Päihdetyön uutiskirje ilmestyy torstaisin, mutta taukoa pidetään yleisinä lomakausina, kuten keskikesällä ja vuodenvaihteessa. Uutiskirjeellä on tällä hetkellä 1914 tilaajaa.

Lue lisää Päihdetyön uutiskirjeestä: tilaa omaan sähköpostiisi ja tutustu kirjeiden arkistoon.