Päihdetyön uutiskirje sai kiittävää palautetta tilaajiltaan

Torstaisin ilmestyvä Päihdetyön uutiskirje sai hyvää palautetta kirjeen tilaajilta. Palautekyselyssä 73 % vastaajista kertoi kirjeen olevan hyödyksi omassa työssä paljon tai erittäin paljon. 

Image
päihdetyön uutiskirjeen header-kuva

Kun vastaajia pyydettiin antamaan uutiskirjeelle arvosana asteikolla 1–5, vastausten keskiarvoksi tuli 4,4.

Eniten kirjeen tilaajia kiinnostavat päihdehoito ja -kuntoutus, huumeet ja lääkkeiden päihdekäyttö sekä kolmanneksi eniten alkoholi. Myös mielenterveys keräsi kannatusta kiinnostavana aihealueena. Ajankohtaiset asiat olivat uutiskirjeen suosituin sisältö, mutta varsinkin myös koulutukset ja webinaarit kiinnostavat.

Kiitos uutisten jakamisesta ja tiivistämisestä. Teette tärkeää työtä ajassa, jossa uutisia ja tietoa on valtavasti, eikä se aina osu omiin silmiin. 

Kiitos, tärkeä työkalu minulle ja voin hyödyntää usein. Oikein odotan torstaiaamuisin :)

Uutiskirjeen ilmestymistahtia pidettiin sopivana, samoin sen laajuutta. Vastaajien enemmistöä ei innostanut mahdollisuus saada uutiskirje personoituna. Silloin sen sisältö koostuisi asioista, jotka kirjeen tilaaja on ilmoittanut oman mielenkiintonsa kohteiksi.

Kiitämme lämpimästi kaikkia Päihdetyön uutiskirjeen palautekyselyyn vastanneita!

A-klinikkasäätiö on julkaissut Päihdetyön uutiskirjettä elokuusta 2015 lähtien. Se seuraa laajalla skaalalla päihde- ja riippuvuustyön ajankohtaisia asioita. Uutiskirje on vapaasti ja maksutta kaikkien kiinnostuneiden tilattavissa. Kirjeeseen voi ehdottaa aiheita lähettämällä sähköpostia osoitteeseen uutiskirje(at)a-klinikka.fi. 

Päihdetyön uutiskirje ilmestyy torstaisin, mutta taukoa pidetään yleisinä lomakausina, kuten keskikesällä ja vuodenvaihteessa. Uutiskirjeellä on tällä hetkellä 1914 tilaajaa.

Lue lisää Päihdetyön uutiskirjeestä: tilaa omaan sähköpostiisi ja tutustu kirjeiden arkistoon.

Muokattu viimeksi 18.06.2021.

Tiimi-lehti

Tilaa Tiimi-lehti kotiin tai työpaikalle!

Auta meitä saamaan päihdetyölle mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Tilausmaksu on vain 25 euroa vuodessa, ja sillä saat painetun lehden suoraan kotiisi tai työpaikallesi viisi kertaa vuodessa.

Ovatko osoite- tai laskutustietosi muuttuneet? Päivitä tietosi tästä

Tilaa Tiimi-lehti