Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

01.09.2022 | Yleinen

Tarja Virolainen

Kiinnostaako työ puhtaan liikunnan puolesta? Tule meille lähettilääksi! 

Haemme kolmea Puhtaan liikunnan puolesta -lähettilästä toteuttamaan valtakunnallista kuntoilun antidopingtyötä.

A-klinikkasäätiön Puhtaan liikunnan puolesta -toiminta tukee puhdasta, terveyttä edistävää liikuntaa ilman dopingaineita. Haemme nyt valtakunnallista kuntoilun antidopingtyötä toteuttamaan

kolmea Puhtaan liikunnan puolesta -lähettilästä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä puhdasta liikuntaa edistävän työn parissa. Puhtaan liikunnan puolesta -lähettiläänä tehtäviisi kuuluu viestintä- ja markkinointitehtäviä, jäsenhankintaa sekä jalkautumista kotiseutusi kuntokeskuksiin, koulujen liikuntapäiviin ja muihin soveltuviin tapahtumiin. Palkkaamme lähettiläät pääkaupunkiseudulle, Jyväskylään, Kuopioon tai Turkuun. 

Odotamme hakijalta opintoja soveltuvalla alalla (esim. liikunta-, terveys- tai markkinointi). Lähettilään tehtävä edellyttää kokemusta asiakastyöstä, sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, myynti- ja markkinointitaitoja sekä perustietoa kuntodopingista ilmiönä. Englannin ja ruotsin kielen taito sekä liikunta-alan tuntemus ovat eduksi. Koulutamme tehtäviin ennen työn alkamista. 

Olet myös itse puhdas liikkuja ja hyvä esikuva nuorille, eritasoisille kuntoilijoille ja muille kohderyhmille. Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta, organisointikykyä, vastuuntuntoa sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. 

Tehtävä alkaa lokakuun alkupuolella tai sopimuksen mukaan. Tehtävää toteutetaan tuntityönä (10–20 h/kuukausi) ja perehtymispäivän jälkeen etätyönä. Tehtävä on määräaikainen toukokuun 2023 loppuun. Työtehtävän luonteen vuoksi se sopii hyvin esimerkiksi liikunta- ja terveysalan opiskelijalle tai toisen työn ohelle. 

Lähetä CV:si sekä hakemuksesi 30.9.2022 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)a-klinikka.fi 

Lisätietoa Puhtaan liikunnan puolesta -lähettilään tehtävästä antaa Mikko Lemettilä, asiantuntija, Puhtaan liikunnan puolesta, mikko.lemettila(at)a-klinikka.fi, 050 4100 229 (soittoajat: ma 19.9. klo 15–16 ja ma 26.9. klo 15–16)

Puhtaan liikunnan puolesta -toiminta on osa kuntoilun antidopingtyötä, johon kuuluvat myös A-klinikkasäätiön Dopinglinkki-hankkeen tarjoamat tutkitun tiedon palvelut: verkkosivusto, koulutuskokonaisuudet eri ammattiryhmille sekä Suomen ainoa terveysneuvontapalvelu. Puhtaan liikunnan puolesta -sitoumuksen on allekirjoittanut jo 941 liikunta-alan toimijaa ympäri Suomen.  

A-klinikkasäätiö on addiktioiden asiantuntijaorganisaatio, jonka tavoitteena on ehkäistä ja vähentää päihde- ja riippuvuushaittoja. Rakennamme inhimillisempää yhteiskuntaa ja keskitymme toiminnassamme etenkin kohtaavaan työhön, verkkoauttamiseen ja addiktiotutkimukseen. A-klinikkakonserniin kuuluu säätiön omistama A-klinikka Oy, joka tuottaa päihde- ja mielenterveyspalveluja.