Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

20.09.2022 | Yleinen

Tarja Virolainen

Haussa korkeakouluharjoittelija järjestölähtöisen päihdetyön kehittämiseen

Haemme korkeakouluharjoittelijaa ajalle 3.10.-31.12.2022 A-klinikkasäätiön järjestölähtöisen päihdetyön kehittämisen tehtäviin.

Teet yhteistyötä yksikkösi kanssa järjestölähtöisen päihdetyön kehittämisen tehtävissä. Työtehtäviisi kuuluu päihde- ja riippuvuustyön kehittämistä tukevan Tietopuu-sivuston sisällöntuotanto, johon kuuluu ajankohtais- ja tietoartikkelien tuottamista ja toimintaympäristötiedon kokoamista. Tuotat myös sisältöä sosiaaliseen mediaan, osallistut tapahtumien ja webinaarien järjestämiseen sekä tuet yksikköäsi muissa toimintaan liittyvissä tehtävissä.

Arvostamme kokemusta päihde- ja mielenterveystyön alueelta, sisällöntuotannon ja tapahtumien järjestämisen kokemusta sekä sosiaalisen median taitoja. Tarjoamme sinulle näköalapaikan päihde- ja riippuvuustyön kehittämisessä, työyhteisömme asiantuntijoiden tuen sekä viihtyisät työtilat Pasilan aseman lähettyvillä. Työaika on 37,5 tuntia/vko ja palkkaus 1650 €/kk. Työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan. Työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Harjoittelu sopii esim. yhteiskuntatieteiden tai sosiaali- ja terveystieteiden opiskelijoille.

Toimipaikka: A-klinikkasäätiö, Ratamestarinkatu 7 A, 00520 Helsinki.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 26.9.2022 mennessä osoitteeseen
rekrytointi(at)a-klinikka.fi.

Lisätietoa tehtävästä

Kehittämispäällikkö Tiina Saarinen
puh. 050 5671173 (23.9. klo 15-16)
tiina.saarinen(at)a-klinikka.fi.

A-klinikkasäätiö on vuonna 1955 perustettu voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen päihdealan järjestö. Ehkäisemme ja vähennämme päihde- ja riippuvuushaittoja tuottamalla tietoa ja tarpeenmukaisia palveluja. Arvomme ovat ihmisarvon kunnioittaminen, luottamuksellisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus. A-klinikkakonserniin kuuluu säätiön omistama A-klinikka Oy, joka tuottaa päihde- ja mielenterveyspalveluja