Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

05.02.2021 | Yleinen

Tarja Virolainen

Haemme osa-aikaista sisältösuunnittelijaa Paikka auki -ohjelmaan

Etsimme päihteiden ongelmakäytöstä kuntoutunutta, osatyökykyistä henkilöä, joka haluaa työllistyä, oppia uutta ja vahvistaa työmarkkina-asemaansa.

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA on myöntänyt A-klinikkasäätiölle avustuksen Paikka auki II -ohjelmasta. Työllistämme yhden henkilön osa-aikaiseen työsuhteeseen vuodeksi kehittämään kanssamme säätiön sähköisiä palveluja asiakaslähtöisesti. Palkattava henkilö osallistuu myös säätiön työelämäteeman edistämiseen. 

Etsimme päihteiden ongelmakäytöstä kuntoutunutta osatyökykyistä henkilöä, joka haluaa työllistyä, oppia uutta ja vahvistaa työmarkkina-asemaansa. Emme edellytä aiempaa osaamista sähköisistä palveluista. Riittää, että olet kiinnostunut auttamistyöstä ja olet valmis myös verkostoitumaan virtuaalisesti tai olosuhteiden salliessa kasvokkain.

Perehdytämme tehtävään ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi. Neuvottelemme kanssasi henkilökohtaisesti työajasta.

Toivomme, että sisältösuunnittelijana
•    haluat auttaa muita, joiden elämää päihteet haittaavat
•    olet kiinnostunut sähköisten palvelujen kehittämisestä
•    haluat arvioida palveluja asiakkaan silmin
•    olet tottunut käyttämään internettiä
•    sinulla on hyvät sosiaaliset taidot

Aiempi kokemus työelämästä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle tarvitsemasi tuen työn arkeen pääsemiseksi. Olet tervetullut työyhteisöömme, jossa tehdään paljon ryhmätyötä ja tavataan myös asiakkaita mahdollisuuksien mukaan. Toimit osana sähköisten palvelujen työryhmää.

Työsuhde kestää 12 kuukautta ja alkaa 1.3.2021. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan. Työpiste sijaitsee lähellä Pasilan asemaa A-klinikkasäätiön tiloissa osoitteessa Ratamestarinkatu 7 A, 00520 Helsinki.

Noudatamme työssämme koronapandemiaan liittyviä ohjeistuksia ja työskentelemme toistaiseksi pääosin etätyössä.

Vapaamuotoiset hakemukset ja mahdolliset ansioluettelot pyydetään lähettämään 16.2.2021 mennessä osoitteeseen: tiina.saarinen(at)a-klinikka.fi.

Lisätietoja tehtävästä: pirkko.hakkarainen(at)a-klinikka.fi, puh. 050 578 0806.