Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

18.03.2022 | Yleinen

Tarja Virolainen

Haemme kahta työstään ylpeää devaajaa

Meillä on tällä hetkellä avoinna vakituinen ja määräaikainen paikka digitaalisten palvelujen tiimiin. Otamme asiamme vakavasti! Olemme ylpeitä työstämme, mutta osaamme olla rentoja.

Hei Junior tai Senior Full Stack Developer!

Haemme kahta työstään ylpeää devaajaa. Meillä on tällä hetkellä avoinna vakituinen ja määräaikainen paikka (12 kk) digitaalisten palvelujen tiimiin. A-klinikkasäätiön arvot ovat ihmisarvon kunnioittaminen, luottamuksellisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus.

”Työpäivän jälkeen nukkumaan mennessä tiedän tehneeni hyvää.”
 – Annuska (kohtaavan työn päällikkö)

Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja, itseohjautuvuutta sekä asennetta tehdä ja oppia uutta. Jos pakastasi puuttuu visuaalista tai teknistä osaamista, älä huoli, tärkeintä on, että pakkasi pysyy kasassa. Laita meille hakemus tai soita, niin katsotaan yhdessä tulevia tehtäviä.

”Digitaaliset palvelumme ovat happinaamari addiktion tukehduttavassa todellisuudessa.”
– Hannu (toimitusjohtaja)

Otamme asiamme vakavasti! Olemme ylpeitä työstämme, mutta osaamme olla rentoja. Tule tapaamaan tulevat työkaverit ja kysymään lisää työtavoistamme. Meiltä saat hyvät ja ergonomiset työvälineet ja uusimmat koneet, mitä käyttöjärjestelmiä mieluiten käytätkään. Saat vapautta ja omaa rauhaa koodaamiseen, työajoista ja -paikoista voidaan sopia. Ideointia ja muotoilua teemme yhdessä Itä-Pasilan toimistollamme. Tärkeintä on, että hommat sujuvat ja palveluidemme koodi on hyvällä mallilla, kuten myös asenne työhön.

”Tule tekemään työtä, jolla on merkitystä.”
– Jani (Senior Developer)

Meillä on käytössä muun muassa Drupal, PHP, Composer, MySQL, HTML5, CSS3, SASS, JS, GIT/GitLab, Docker, DDEV.

Plussaa, jos osaat: kehittää ja kustomoida WordPressiä, npm, gulp.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon, runsaasti koulutuspäiviä sekä hauskoja virkistyspäiviä. Työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan.

Lähetä hakemus, ansioluettelo ja mahdolliset suosittelijat 27.3.2022 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)a-klinikka.fi. Aloitamme työhaastattelut jo hakuaikana, joten ole yhteydessä mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antavat
Henri (Senior Developer), 050 5671 835, henri.knaappila(at)a-klinikka.fi
Rauli (Digipäällikkö), 040 356 4261, rauli.laitinen(at)a-klinikka.fi