Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

10.05.2021 | Yleinen

Tarja Virolainen

Etsimme A-klinikkasäätiölle toimitusjohtajaa

Olet vahva strateginen ajattelija, jolla on selkeä näkemys siitä, miten rakennetaan ja luotsataan modernia järjestötyötä 2020-luvun Suomessa. Tarjoamme sinulle avainpaikan järjestömaailmassa ja päihde- ja riippuvuuskysymysten ratkaisuihin keskittyvässä työyhteisössä. Hae paikkaa 28.5. mennessä.

Olet vahva strateginen ajattelija, jolla on selkeä näkemys siitä, miten rakennetaan ja luotsataan modernia järjestötyötä 2020-luvun Suomessa. Tarjoamme sinulle A-klinikkasäätiön toimitusjohtajana avainpaikan järjestömaailmassa ja päihde- ja riippuvuuskysymysten ratkaisuihin keskittyvässä työyhteisössä.

Järjestötyöhömme haasteita tuovat niin poikkeusolojen kärjistämät päihde- ja mielenterveysongelmat kuin muutokset rahoituksessa ja sotejärjestelmässä. Johtamistaitosi ja paineensietokykysi on jo testattu vaativissa paikoissa, joten sinulla on näyttöä uudistusten läpiviemisestä haastavissakin tilanteissa.

Johdat ihmisiä innostavalla ja ratkaisukeskeisellä otteella. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, joilla saat asiantuntijatyömme kukoistamaan. Laajat verkostosi ja yhteiskunnalliset suhteesi ovat hyödynnettävissä työssäsi säätiön keulakuvana. Raportoit tehtävässäsi A-klinikkasäätiön hallitukselle.

Menestyäksesi toimitusjohtajan työssä sinulla on kyky ja voimakas tahto kehittää toimintaamme muuttuvassa toimintaympäristössä. Rahoituspohjan murroksessa korostuu vahva talousosaamisesi. Sinulla on näyttöjä varainhoidon ja -hankinnan menestyksekkäästä hoitamisesta ja tunnet erinomaisesti järjestötyön rahoituslähteet.

Hallitset digitaalisen maailman tarjoamat mahdollisuudet, työkalupakkiisi kuuluvat erinomaiset viestintävalmiudet ja toimit taitavasti median kanssa. Pidämme tärkeänä, että haluat aktiivisesti luoda ja ylläpitää yhteyttä järjestömaailmaan ja sidosryhmiin.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä sujuva englannin kielen ja riittävä molempien kotimaisten kielten taito. Päihde- ja mielenterveyspolitiikan ja järjestötoiminnan tuntemus lasketaan sinulle eduksi tehtävässä.

Lähetä hakemuksesi 28.5.2021 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteella [email protected]. Liitäthän mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja antaa A-klinikkasäätiön hallituksen puheenjohtaja Pekka Hakkarainen, p. 040 550 4188 tai p. 029 524 7161.

A-klinikkasäätiö on vuonna 1955 perustettu voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen päihdealan järjestö, jonka arvot ovat ihmisarvon kunnioittaminen, luottamuksellisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus. A-klinikkakonserniin kuuluu säätiön omistama A-klinikka Oy, joka tuottaa päihde- ja mielenterveyspalveluja.