Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Tule sairaanhoitajaksi Katuklinikkaan

Katuklinikan työntekijät

Oletko aidosti kiinnostunut merkityksellisestä työstä, jossa kohtaat ja autat huumeita käyttäviä ihmisiä? Haemme Katuklinikka-hankkeeseen sairaanhoitajia Ouluun ja Helsinkiin. Työsuhteet ovat vakituisia.

Katuklinikka-hankkeemme tavoitteena on huumeiden käytöstä johtuvien terveydellisten ja sosiaalisten haittojen ehkäisy ja vähentäminen. Työskentelet yhdessä työparin kanssa. Toimenkuvasi sisältää kaduilla ja kodeissa tehtävää asiakastyötä, kouluttamista, valtakunnallista vaikuttamistyötä sekä vahvaa verkostoitumista muiden toimijoiden kanssa. Työskentelemme etsivän työn ja haittoja vähentävän työn periaatteilla sekä reagoimme nopeasti kentällä ilmeneviin tarpeisiin. Nyt haemme sairaanhoitajaa Helsingin Katuklinikkaan sekä Oulun Katuklinikkaan.

Edellytämme sinulta haittojen vähentämisen, terveysneuvontatyön ja etsivän työotteen asiantuntemusta sekä paikallisasiantuntemusta palvelujärjestelmästä. Lisäksi sinun tulee kyetä tiiviiseen parityöskentelyyn sekä yhteistyöhön muiden toimijoiden kanssa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja tiedustelut 15.9.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Merkitse hakemukseen selkeästi tunnus: Helsinki Katuklinikka, sairaanhoitaja tai Oulu Katuklinikka, sairaanhoitaja.

Toimi pian, sillä aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja

Minna Ojanen

Minna Ojanen

tiimipäällikkö

0456361744

Sähköposti

Lue lisää

Helsingin Sanomat 28.8.2023 : Katuklinikka taistelee etulinjassa HIViä vastaan

Blog
Katuklinikka auttaa siellä missä moni ei halua olla

Helsingin Katuklinikan valkoinen auto pysäköi Rautatientorin parkkiruutuun ja sen kyydistä…