Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Tule meille palkka- ja HR-asiantuntijaksi

A-klinikkasäätiön työntekijät hymyilevät kameralle

Olemme voittoa tavoittelematon asiantuntijaorganisaatio ja toimimme inhimillisen yhteiskunnan rakentamiseksi sekä päihde- ja riippuvuushaittojen ehkäisemiseksi ja vähentämiseksi. Etsimme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen palkka- ja HR-asiantuntijaa tukemaan pitkäikäisen Säätiömme henkilöstöhallinnon tarpeita.

Työskentelemme juuri remontoidussa ja viihtyisässä toimistossamme Helsingin Vallilassa. Voit halutessasi hyödyntää muitakin toimipisteitämme tai työskennellä etänä mistä päin Suomea tahansa.

Palkka- ja HR-asiantuntijana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset henkilöstöhallinnon tehtävät, erityisesti palkka-asiat. Tehtäviisi kuuluu palkanlaskenta, palkka-asioiden hallinta, rekrytointiprosessien tukeminen, henkilöstöhallinnon raportointi sekä yhteistyö henkilöstön kanssa HR-kysymyksissä. Tehtäväsi ovat keskeisiä toimintamme sujuvuuden ja henkilöstön hyvinvoinnin kannalta.

Odotamme sinulta vahvaa osaamista palkkahallinnon tehtävissä, kokemusta HR-tehtävistä sekä niiden prosessien kehittämisestä henkilöstömme parhaaksi. Sinulla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoon, olet työssäsi tarkka ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä työkokemusta. Hallitset myös työhösi liittyvät ohjelmistot, kuten Sympan ja Netvisorin.

Joustavana työnantajana tarjoamme sinulle vapauden suunnitella omaa työtäsi, liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden, jotta työn ja muiden elämän osa-alueiden yhdistäminen olisi sujuvaa.

Meillä A-klinikkasäätiöllä jokaista työntekijää arvostetaan omana itsenään ja sinua odottaakin hyvä työympäristö sekä reilu arvomaailma. Kattavan työterveyden ja sairausvakuutuksen lisäksi meillä on käytössä Edenredin lounas- ja virike-edut. Maksamme työstäsi palkkaa 3 900€ kuukaudessa sekä mahdolliset ikä- ja kokemuslisät.

Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.11. lähettämällä hakemuksesi ja cv:si osoitteeseen [email protected]  Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä eli älä turhaan odota viimeiseen hakupäivään!

Lisätietoja

Hanna Paikkala

vt. toimitusjohtaja

045 331 8079

Sähköposti

A-klinikkasäätiö

A-klinikkasäätiö on voittoa tavoittelematon addiktioiden asiantuntijaorganisaatio ja tavoitteenamme on rakentaa inhimillistä yhteiskuntaa sekä ehkäistä ja vähentää päihde- ja riippuvuushaittoja. Keskitymme toiminnassamme haittoja vähentävään ja ennaltaehkäisevään työhön, addiktiotutkimukseen sekä työelämän addiktioihin. Meillä työskentelee eri hankkeiden kautta sekä hallinnossa noin 70 henkilöä ja toimipaikkamme ovat Helsinki, Tampere, Oulu, Salo sekä Kotka.