Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Tule meille kuntouttavan työtoiminnan vastuuohjaajaksi

Naiset istuvat sohvilla keskustelemassa

Onko intohimonasi auttaa muita ja tehdä merkityksellistä työtä? Tule meille Salon kuntouttavaan työtoimintaan vastuuohjaajaksi. Tehtävä on määräaikainen ja alkaa 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan.

Me A-klinikkasäätiöllä uskomme, että jokainen ansaitsee mahdollisuuden tuntea olevansa osa yhteisöä sekä vahvistaa omaa elämänhallintaansa. Kuntouttava työtoimintamme antaa tukea ja ohjausta henkilöille, jotka ovat esimerkiksi työttömiä, syrjäytymisvaarassa tai tarvitsevat tukea työelämään tai arjenhallintaan.

Salon kuntouttava työtoiminta tarjoaa monipuolisia kuntouttavia työtehtäviä asiakkaillemme kolmessa eri paikassa Salon alueella. Tiimissämme on töissä viisi henkilöä.

Vastuuohjaajan toimenkuva sisältää kuntouttavan työtoiminnan hallinnolliset ja ohjaukselliset tehtävät, kuten lähiesihenkilötyö, projektien hallinta, hankinnat, raportoinnit sekä kuntouttavan työtoiminnan kehittäminen ja yksilövalmennuksen järjestäminen asiakkaille.

Odotamme tehtävän edellyttämää koulutusta, kuten sosiaalityöntekijä, sosionomi/geronomi tai AMK/YAMK sekä johtamiskokemusta tai -koulutusta. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat tärkeitä, samoin organisointikyky ja positiivinen sekä kehittämismyönteinen työote. Arvostamme kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän tuntemusta.

Meillä A-klinikkasäätiöllä jokaista työntekijää arvostetaan omana itsenään ja sinua odottaakin hyvä työympäristö sekä reilu arvomaailma. Kattavan työterveyden ja sairausvakuutuksen lisäksi meillä on käytössä Edenredin lounas- ja virike-edut. Toimintamme kulmakiviä ovat luottamus, valmentava johtaminen sekä työhyvinvoinnista huolehtiminen.

Tehtävä on vuoden määräaikaisuus ja alkaa 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on yksityisen sosiaalialan tes:n mukainen, noin 3200 € / kk.

Lähetä meille hakemuksesi 10.12.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: [email protected].

A-klinikkasäätiö

A-klinikkasäätiö on voittoa tavoittelematon addiktioiden asiantuntijaorganisaatio ja tavoitteenamme on rakentaa inhimillistä yhteiskuntaa sekä ehkäistä ja vähentää päihde- ja riippuvuushaittoja. Keskitymme toiminnassamme haittoja vähentävään ja ennaltaehkäisevään työhön, addiktiotutkimukseen sekä työelämän addiktioihin. Meillä työskentelee eri hankkeiden kautta sekä hallinnossa noin 70 henkilöä ja toimipaikkamme ovat Helsinki, Tampere, Oulu, Salo sekä Kotka.

Lisätietoja

Camilla Metsäranta

Addiktiot ja työelämä -yksikön päällikkö

0504498161

Sähköposti