Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

01.09.2024 - 30.11.2024 | Kampanja

Lahjoita lämpöä ja auta ihmisiä

Lämpimiä värikkäitä neuloksia

Lahjoita lämpöä -keräyksessä voit neuloa asunnottomuutta kokeville sekä muille apua tarvitseville aikuisten koon lapasia ja villasukkia.

Järjestämme yhdessä Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n kanssa Lahjoita lämpöä keräyksen koko Suomessa. Voit neuloa ja lahjoittaa aikuisten koon villalapasia, sormikkaita ja villasukkia ympäri Suomen.

Voit lahjoittaa lämpöä keräyspisteisiimme 1.9.–30.11.2024 välisenä aikana.

Neulo aikuisten käsineet tai sukat ja toimita ne keräyspisteeseen

Voit neuloa vapaasti haluamasi väriset ja malliset käsineet tai sukat. Toivomme tuotteita eri kokoisille käsille ja jaloille, erityisesti tarvetta on isoille lapasille.  Voit neuloa yhdet tai useita lapasia ja sukkia. Neulojaksi ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Lapasia, sormikkaita ja villasukkia voi toimittaa syyskuun alusta marraskuun loppuun asti kampanjan aikana ilmoitettuihin keräyspisteisiin. Keräyspisteet ilmoitetaan tällä sivulla syksyllä kampanjan alkaessa ja listaa päivitetään keräyspaikkojen lisääntyessä. Otamme vastaan vain uusia ja käyttämättömiä tuotteita. 

Oletko neulomisen konkari, tai vasta aloitteleva? Sopivia ohjeita yksinkertaisiin malleihin löydät tarvittaessa alla olevista linkeistä:

Asunnottomuutta kokevilla ihmisillä ja muilla apua tarvitsevilla on erityisen suuri tarve saada talvikaudella lämpöisiä lapasia ja sukkia. Jaamme kerätyt tuotteet A-klinikkasäätiön ja Ehyt ry:n eri toimipisteiden ja yhteistyökumppaneiden kautta tarvitseville ympäri Suomen.

Julkaisemme keräyspisteiden listan kampanjan alkaessa 2.9.2024

Tule mukaan keräyspisteeksi

Tarvitsemme avuksi yhteisöjä, yrittäjiä, sekä julkisia toimijoita, jotka voivat ilmoittautua keräyspisteeksi. Keräyspiste vastaanottaa neulojien antamat lahjoitukset, pitää seurantaa lahjoittajien lukumäärästä ja jakaa niitä apua tarvitseville. Aikaisempina vuosina mukana on ollut mm. yhdistyksien toimipisteitä, kirjastoja ja yksittäisiä päivittäistavarakauppoja.

Toivomme, että keräyspisteellä olisi tiedossa jakopiste, minne käsityöt voisi toimittaa, mutta tarvittaessa autamme sinua etsimään jakopistettä alueeltasi.

Keräyspisteiden ilmoittautuminen tämän linkin kautta (Surveypal). Neulojaksi ei tarvita ilmoittautumista.

Ilmoittaudu keräyspisteeksi

Tapahtumakalenteri

Ilmoittaudu keräyspisteeksi
Clock

01.09.2024 - 30.11.2024

Tulevia tapahtumia

Subtitle

Lämpimiä värikkäitä neuloksia

01.09.2024 - 30.11.2024

Lahjoita lämpöä ja auta ihmisiä

Lahjoita lämpöä -keräyksessä voit neuloa asunnottomuutta kokeville sekä muille apua tarvitseville aikuisten koon lapasia ja villasukkia.

Avaa tapahtuma
Tulevaisuusfoorumi: Yhteinen tulevaisuus - järjestöt osana päihde- ja riippuvuustyön palvelukenttää.

10.09.2024 - 10.09.2024

Tulevaisuusfoorumi 10.9.2024

Järjestölähtöisen päihdetyön kehittämistoiminnan järjestämässä Tulevaisuusfoorumissa tarkastellaan järjestöjä osana päihde- ja riippuvuustyön palvelukenttää.

Avaa tapahtuma

11.09.2024 - 11.09.2024

TUTKIMUStutuksi-tapaaminen: Mielenterveyskuntoutujien osallisuuden rakentuminen kouluympäristössä 

Päihde- ja mielenterveysjärjestöjen tutkimusohjelman (MIPA 2.0) järjestämässä TUTKIMUStutuksi-tapaamisessa Taina Heinonen...

Avaa tapahtuma