Yhteispelillä!-hanke hakee harjoittelijaa

Kiinnostaako työ rahapelihaittojen ehkäisyn ja kehittämisen parissa? Yhteispelillä!-hankkeeseen haetaan korkeakouluharjoittelijaa.

Image

Yhteispelillä!-hankkeessa kehitetään ja jalkautetaan rahapelihaittojen ehkäisyn ja matalan kynnyksen tuen hyviä käytäntöjä pilottialueille Espoo ja Kymenlaakso. Pelaajille ja läheisille tuotetaan tieto- ja tukipalveluja, sote-ammattilaisia ja paikallistoimijoita koulutetaan, kansalaisille jaetaan tietoa ja toimivien palvelurakenteiden kehittymistä edistetään. Hanke käynnistyi 1.2.2020 ja on kolmevuotinen.

Hankkeen yhteistyökumppaneita ovat Ehyt ry, Sosped-säätiö, Sininauhaliitto ry, Sovatek-säätiö ja THL.

Korkeakouluharjoittelija, työpiste Kymenlaakso (Kotka) 

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä osana ainutlaatuista pilottihanketta. Harjoittelussa menestyminen edellyttää kiinnostusta rahapelihaittojen ehkäisyyn ja kehittämistyöhön, yhteistyö- ja verkostoitumiskykyä sekä itsenäistä työotetta.

Palkattavan korkeakouluharjoittelijan työpiste sijoittuu A-klinikkasäätiön toimitiloihin Kotkaan (Turvalantie 2). Koronatilanteen vaatiessa työ voidaan tehdä etänä, työvälineet tarjoaa A-klinikkasäätiö (nettiyhteys tarvitaan). Korkeakouluharjoittelijan tehtävänä on avustaa Kymenlaakson projektikoordinaattoria erilaisissa kehittämis- ja koulutustehtävissä. Työhön sisältyy myös verkostoitumista.

Korkeakouluharjoittelijaa haetaan ensisijaisesti sosiaali- ja terveysalalta tai yhteiskunnalliselta alalta (ammattikorkeakoulu/yliopisto). Arvostamme osaamista riippuvuus- ja mielenterveystematiikkaan liittyen. Palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Korkeakouluharjoittelijan palkka (G15B) on harjoitteluajalta noin 1650 eur/kk. Työaika on 37h 30 min/vko.

Harjoittelu alkaa 1.10.2020 (tai sopimuksen mukaan) ja on kestoltaan 2 kk.

Hakemukset tehtävään pyydämme jättämään 4.9.2020 mennessä osoitteeseen [email protected].

Lisätiedot: 

Lisätietoja tehtävistä antaa puhelimitse ke 19.8. klo 10-14 ja ke 26.8. klo 10-14 projektikoordinaattori Camilla Metsäranta 050 4498 161. Muina aikoina yhteydenotot sähköpostitse: [email protected]. 

Muokattu viimeksi 14.08.2020.

Tiimi-lehti

Tilaa Tiimi-lehti kotiin tai työpaikalle!

Auta meitä saamaan päihdetyölle mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Tilausmaksu on vain 25 euroa vuodessa, ja sillä saat painetun lehden suoraan kotiisi tai työpaikallesi viisi kertaa vuodessa.

Ovatko osoite- tai laskutustietosi muuttuneet? Päivitä tietosi tästä

Tilaa Tiimi-lehti