Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

tapahtuma

Webinaari

TUTKIMUStutuksi-tapaaminen: Mielenterveyskuntoutujien osallisuuden rakentuminen kouluympäristössä 

Päihde- ja mielenterveysjärjestöjen tutkimusohjelman (MIPA 2.0) järjestämässä TUTKIMUStutuksi-tapaamisessa Taina Heinonen (A-klinikkasäätiö) kertoo väitöstutkimuksensa pohjalta nuorten mielenterveyskuntoutujien osallisuuden rakentumisesta kouluympäristössä.

tapahtuma

Webinaari

Henkilö sovittaa palapelin paloja yhteen ja teksti: Päihde- ja mielenterveysalan järjestöt tutuiksi -webinaari Kanta-Hämeessä 29.5.2024 klo 14-15:00.
Päihde- ja mielenterveysalan järjestöt tutuiksi Kanta-Hämeessä

Päihde- ja mielenterveysalan järjestöt tutuiksi -webinaarissa 29.5. kuulemme Kanta-Hämeen hyvinvointialueella toimivista järjestöistä.

tapahtuma

Webinaari

Kädet sovittavat paloja yhteen ja teksti: Päihde- ja mielenterveysalan järjestöt tutuiksi -webinaari Keski-Suomessa 20.5.2024 klo 14-15:30.
Päihde- ja mielenterveysalan järjestöt tutuiksi Keski-Suomessa

Päihde- ja mielenterveysalan järjestöt tutuiksi -webinaarissa 20.5. kuulemme Keski-Suomen hyvinvointialueella toimivista järjestöistä.

tapahtuma

Webinaari

Henkilö sovittaa palapelin paloja yhteen ja teksti: Päihde- ja mielenterveysalan järjestöt tutuiksi -webinaari Lapissa 22.4.2024 klo 14-15:00.
Päihde- ja mielenterveysalan järjestöt tutuiksi -webinaari Lapissa

Päihde- ja mielenterveysalan järjestöt tutuiksi -webinaarissa 22.4. kuulemme Lapin hyvinvointialueella toimivista järjestöistä.

tapahtuma

Webinaari

#TUTKIMUStutuksi-tapaaminen: Mental health promotion takes place in our everyday environment

Päihde- ja mielenterveysjärjestöjen tutkimusohjelman (MIPA 2.0) järjestämässä #TUTKIMUStutuksi-tapaamisessa Johanna Cresswell-Smith (THL) kertoo väitöstutkimuksensa pohjalta mielenterveyden edistämisestä.

tapahtuma

Webinaari

Käsi ja palapelin paloja sekä teksti: Päihde- ja mielenterveysalan järjestöt tutuiksi -webinaari Länsi-Uudellamaalla 23.4.2024 klo14-15:00.
Päihde- ja mielenterveysalan järjestöt tutuiksi Länsi-Uudellamaalla

Päihde- ja mielenterveysalan järjestöt tutuiksi -webinaarissa 23.4. kuulemme Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella toimivista järjestöistä.

tapahtuma

Webinaari

Henkilö tekee palapeliä ja teksti: Päihde- ja mielenterveysalan järjestöt tutuiksi -webinaari Itä-Uudellamaalla 9.4.2024 klo 14-15:00.
Päihde- ja mielenterveysalan järjestöt tutuiksi Itä-Uudellamaalla

Päihde- ja mielenterveysalan järjestöt tutuiksi -webinaarissa 9.4. kuulemme Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella toimivista järjestöistä.

tapahtuma

Webinaari

pelinappuloitua
Työpaja: Toiminnan vaikutusten osoittaminen ja arvioinnin kehittäminen

Tule kuulemaan ja keskustelemaan arvioinnista MIPA 2.0 nettiityöpajaan!

tapahtuma

Webinaari

porukkaa torilla
#TUTKIMUStutuksi-tapaaminen: Työkyvyttömyyseläköityminen mielenterveyden häiriöiden vuoksi

Tino Karolaakso kertoo #TUTKIMUStutuksi-tapaamisessa työkyvyttömyyseläköitymisestä mielenterveyssyistä.

tapahtuma

Webinaari

lasinen lapsuus ja versot webinaari
Sote-ammattilaisen lasinen lapsuus ja oma päihdeongelma

A-Klinikkasäätiön Lasinen lapsuus -hanke ja Versot-hanke järjestävät yhteistyössä webinaarin sote-alan ammattilaisille ja opiskelijoille. Tiedot: to 21.3.2024  klo 13-14.30, Teams Ohjelma…

loading