Kokemusasiantuntija- ja vertaistyön tulevaisuusfoorumi 

Foorumin teemana on tänä vuonna kokemustiedon ja tutkitun tiedon vuoropuhelu päihde- ja mielenterveystyössä. Tapahtumassa pohditaan tutkitun tiedon ja kokemustiedon suhdetta sekä niiden vuoropuhelua päihdetyössä.

Image
kukkivia krookuksia

Kokemusasiantuntija- ja vertaistyön tulevaisuusfoorumin teemana on tänä vuonna kokemustiedon ja tutkitun tiedon vuoropuhelu päihde- ja mielenterveystyössä. 

Tilaisuus tarjoaa tietoa ja näkökulmia tutkitun tiedon sekä kokemustiedon suhteesta ja vuoropuhelusta päihdetyössä. Tilaisuudessa pohditaan, mihin erilainen tieto pohjautuu ja miten erilaista tietoa voidaan yhdistää palveluiden kehittämisessä sekä asiakkaiden auttamisessa. 

Foorumi järjestetään webinaarina 28.4.2021 kello 12.15–15.30. Webinaari on maksuton.

Kokemusasiantuntija- ja vertaistyön tulevaisuusfoorumin järjestävät A-klinikkasäätiön arviointi- ja laatutiimi sekä A-klinikkakonsernin kokemusasiantuntija- ja vertaistyön ohjausryhmä Kovery. 

Ilmoittautumiset viimeistään 21.4.: https://link.webropolsurveys.com/S/7BF8A18694BFCC67. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuutta

Lisätiedot: tanja.vahter(at)a-klinikka.fi, p. 050 3596 493  

Muokattu viimeksi 24.03.2021.

Tiimi-lehti

Tilaa Tiimi-lehti kotiin tai työpaikalle!

Auta meitä saamaan päihdetyölle mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Tilausmaksu on vain 25 euroa vuodessa, ja sillä saat painetun lehden suoraan kotiisi tai työpaikallesi viisi kertaa vuodessa.

Ovatko osoite- tai laskutustietosi muuttuneet? Päivitä tietosi tästä

Tilaa Tiimi-lehti