A-klinikkasäätiön johdossa tapahtuu muutoksia

A-klinikkakonsernin ja A-klinikkasäätiön toimitusjohtaja Olavi Kaukonen jättää toimitusjohtajan tehtävät. Uuden toimitusjohtajan rekrytointi käynnistetään kevään aikana.

Image

A-klinikkakonsernin ja A-klinikkasäätiön toimitusjohtaja Olavi Kaukonen jättää toimitusjohtajan tehtävät. Asiasta on neuvoteltu yhteisymmärryksessä A-klinikkasäätiön hallituksen kanssa.

”Olen jäämässä vuosilomalle 6.5.2021 ja sen jälkeen jättämässä A-klinikkasäätiön toimitusjohtajan tehtävät. Kesä on sekä säätiön että minun kannaltani paras ajankohta jättäytyä näistä tehtävistä”, Kaukonen toteaa.

Säätiön toimitusjohtajan varahenkilönä toimii 6.5. alkaen talousjohtaja Raimo Viiansuo. Uuden toimitusjohtajan rekrytointi käynnistetään pikimmiten kevään aikana.

Valtiotieteiden tohtori Olavi Kaukonen on toiminut säätiön toimitusjohtajana 1.1.2010 lähtien.

”Haluan koko hallituksen puolesta kiittää Olavi Kaukosta näistä vuosista ja sitoutuneesta työstä A-klinikkasäätiön hyväksi yli vuosikymmenen ajan”, A-klinikkasäätiön hallituksen puheenjohtaja, THL:n tutkimusprofessori Pekka Hakkarainen toteaa.

Lisätiedot: A-klinikkasäätiön hallituksen puheenjohtaja Pekka Hakkarainen, p. 029 524 7161, [email protected].

 

Muokattu viimeksi 20.04.2021.

Tiimi-lehti

Tilaa Tiimi-lehti kotiin tai työpaikalle!

Auta meitä saamaan päihdetyölle mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Tilausmaksu on vain 25 euroa vuodessa, ja sillä saat painetun lehden suoraan kotiisi tai työpaikallesi viisi kertaa vuodessa.

Ovatko osoite- tai laskutustietosi muuttuneet? Päivitä tietosi tästä

Tilaa Tiimi-lehti